Hundesele Balance Harness Buckle Neck

499,00 kr.

Balance Harness Buckle Neck hundesele er designet til at passe enhver hunds individuelle kropstype og samtidig give maksimal komfort og fuld bevægelsesfrihed. Derudover er Balance Harness hundesele fleksibel med hele 6 justeringsmuligheder som sikrer at du kan give din hund den korrekte indstilling. Du undgår derved at selen gnaver udsatte steder som kan påvirke din hunds nervebaner negativt samt beskadige hundens pels.
Selerne kan også bruges til katte.

Hundeselen har 6 justeringsmuligheder samt et spænde i halsen der er lavet specifikt til den hund som ikke bryder sig om at få noget over hovedet. Den påsættes helt enkelt som et helt almindeligt halsbånd, hvilket gør det nemmere for dig og din hund at starte gåturen i ro og mag.

Selen har en ring foran som du kan bruge når din hund trækker meget. Vær dog opmærksom på at linen skal sidde i begge ringe, den ene ende af linen i ringen på ryggen og den anden ende af linen i ringen foran. Så undgår du at selen trækker skævt som vil påvirke belastningen på din hunds led negativt.

Balance Harness selen er kåret som den bedste hundesele i The Whole Dog Journal, uden anmærkninger i både 2017 og 2018!
Se anmeldelse her

Som med alle andre seler, er det vigtigt at den bliver justeret rigtigt for at give din hund den optimale frihed for bevægelse. Du finder størrelsesguide og indstillinger under yderligere informationer. Kontakt mig hvis du er i tvivl omkring den rigtig størrelse til din hund, samt til hjælp for indstilling.

Hent din størrelsesguide i pdf og indstilling under yderligere informationer.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,