BAT Træning til den reaktive hund

Professionel hjælp til hundens adfærd og træning

BAT Træning, reaktiv hund

BAT Behavior Adjustment Training

Har du svært ved at passere andre hunde eller mennesker på gåturen?

Er din hund reaktiv, udfarende/angst, overfor andre hunde, mennesker, cyklister, joggere, biler, eller oplever du at din hund er generelt utryg på gåturene og i hilse-situationer? Føler du dig frustreret og i vildrede om hvordan du kommer videre for at hjælpe din hund?

Med BAT Træning vil bliver du klædt godt på med positive træningsmetoder der arbejder ud fra din egen hunds naturlige instinkter. BAT Træning gør dig til ekspert i at give din hund en stemme i at træffe proaktive valg. BAT styrker din hunds naturlige konfliktløsende sprog og adfærd. Det mindsker stress og øger ønsket adfærd.

Ved at give din hund valgmuligheder og nødvendig navigering i miljøet vil din hund blive den ekspert den er i at håndtere sociale- og miljømæssige stressede situationer med overskud og tryghed.

BAT øger din hund til tryghed til miljøet.
BAT øger din hunds Mestring (troen på egne evner).
BAT øger jeres gensidige tillid og kommunikation.

Hvad er BAT Træning?

BAT er en træningsmetode der øger trygheden til miljøet for både hund og ejere. Gennem BAT-processen skaber vi muligheder for at hunden kan indgå naturligt med miljøet, og føle sig tryg.

Med teknikker og læring i din hunds sprog opnår du et tilpasningsdygtigt team som er klar til at møde verdenen uden stress, frygt og aggressivitet.

BAT Træning har en hurtig indlæringskurve.

BAT fungerer sammen med hundens naturlige repertoire af konfliktløsende adfærd og kræver minimal prætræning til at påbegynde rehabiliteringsprocessen.

We went to see Betina with a reactive dog lacking a lot of self-confidence. Her approach and methods tremendously helped us to understand his needs, communication and to use BAT (Behavior Adjustment Training) to improve the way we interact with our dog. We now feel better equipped to handle day-to-day challenges and feel our relationship with our dog has improved.
He is more aware of his environment, trusts our guidance better, and takes his own decisions with more confidence. Betina had a thoughtful approach adapted to our dog and us. She carefully followed our rhythm, in an intuitive and patient way.
We greatly recommend using her services and are thankful to be able to work with her.
Galina, Cyril og Milo / Valby

Da vi startede hos dig, havde vi prøvet rigtig, rigtig mange forskellige former for træning, som bare ikke ændrede på det grundlæggende, nemlig Carlos’ adfærd i mødet med andre hunde. Carlos’ reagerede ved at gø meget voldsomt og stå helt ude i strakt snor – uden mulighed for kontakt og dermed afledning. En adfærd, der startede efter et længere sygdomsforløb.
I de første uger efter opstart, lærte vi rigtigt meget omkring “læsning” af Carlos og de signaler han sendte – primært til os, men også til omverdenen. Det er faktisk her, at vi føler, at ord ikke helt slår til … for det var – og er stadig – den vildeste transformation, vi har været igennem på alle tænkelig måder.

Vi har fået en helt, helt særlig “connection” med Carlos – også når han står i mødet med andre hunde, som i øvrigt også er blevet meget bedre over de sidste måneder (og andre ting, der trigger Carlos). Vi forstår ham ganske enkelt meget bedre nu. Sikken en gave, da vi jo er Carlos advokater ❤️🙏🏻🐾

Jeanne, Thomas og Carlos / København
Kære Betina,
Tusinde tak for et rigtig godt forløb, hvor vi føler, vi har lært Dwight at kende på en hel anden måde! Vi kan forstå ham meget, meget bedre og kan på den måde være med til skabe bedre omgivelser for ham og reagere bedre på hans signaler.
Og tusinde tak fordi du har været så sød og venlig – det har betydet utrolig meget, da det har været en følelsesmæssig proces, hvor man så inderligt gerne vil sin hund det bedste. Så tusinde tak for de ekstra minutter, gode snakke og din gode rådgivning!
Cassandra, Mads og Dwight / Frederiksberg

BAT3.0 Fra Reaktiv til Proaktiv

Der kan være flere faktorer der spiller ind der øger din hunds reaktive adfærd. Vi er alle et produkt af både arv og miljø, vores historie på godt og ondt. Gennem livet oplever vi chok, traumer, smerter, glæde, kærlighed, omsorg, svigt etc.

Når hunden overreagerer ved reaktiv adfærd (aggressivitet – kamp) eller (frygt/angst – flugt) kommer det aldrig ud af det blå. Det er en proces som har været undervejs i rum tid og bægeret er nu fyldt. Hunde er som os, der er ingen forskel på hvorfor vi mennesker overreagerer eller hvorfor hunden overreagerer.

Ofte misforstår vi hundens signaler på hjælp, myterne omkring dominans og lederskab har forringet vores hundes muligheder i deres naturlige kommunikation med omverdenen.

Manglende kommunikationsmuligheder til at skabe nødvendig tryghed og sikkerhed øger frustration og stress, hunde er som os.

Væsentlige faktorer der øger reaktiv adfærd;

 • Sygdom og smerter,
  (videnskabelige undersøgelser viser at op mod 82% af hunde med høj aggressivitet har smerter og underliggende sygdom)
 • Utrygge til traumatiske oplevelser med andre hunde, voksne mennesker/børn, trafik, lyde etc.
 • For meget eller for lidt socialisering,
  (socialisering ligger på en knivspids, for meget øger trauma/chok, for lidt øger trauma/chok)
 • Aversive trænings- og opdragelsesmetoder,
  (aversiver dækker over alt det som individet opfatter som ubehageligt til skræmmende)
BAT Træning, reaktiv hund
BAT Træning, reaktiv hund

Reaktiv

Reaktive (stressede) hunde bliver hurtigere påvirket af miljøet omkring dem, deres stressbægeret er ofte allerede fyldt og der skal ikke meget til at det flyder over. Deraf udtrykket “det kom ud af det blå”, vi tror at adfærden går fra 0 til 100 men ofte starter hunden ikke på 0, der har ikke været nogen regenerering i mellem og din hund starter måske på 85. Intet opstår ud af det blå, der er altid en historie.

Proaktiv

Proaktiv er det modsatte af reaktiv.
Den proaktive adfærd forstærker vi systematisk frem gennem at tilrettelægge miljøet, der hvor din hund helt naturligt viser de proaktive og venlige signaler.

At undgå stress og konflikter er medfødt, og derfor vil læringen ofte ske som en helt naturlig proces for din hund. Da I er et team vil din hund altid være afhængig af dig, at du kan se og forstå din hunds signaler samt have redskaberne til hvordan du kan hjælpe din hund til selvhjælp.

Med BAT Træning lærer du hvad din hunds signaler betyder, hvad den fortæller dig. Hvornår signalerer den “fred”, hvornår signalerer den “jeg prøver at undgå”, hvornår signalerer den “hjælp”. Og hvornår signalerer din hund at alt er ok og at du kan begynde at stole på din hunds “nye” proaktive adfærd.
I BAT lærer du om din hunds stresszoner, hvad din hund selv kan klare og hvad den ikke kan klare, hvad din rolle er i alt det her så at I sammen, som et team, vil stå meget stærkere og opnå den succes I har brug for.

Din hunds navigering i miljøet bliver mere og mere proaktiv og mindre og mindre reaktiv. I lærer at fungere i miljøet sammen og ikke hver for sig.

BAT Træning med Betina har virkelig gjort en forskel for os og vores hund Viggo. Betina har lært os, hvordan vi læser Viggo og hans signaler bedst mulig og det må man sige gør en kæmpe forskel i hverdagen – ikke mindst for Viggo. Derudover har vi fået en mere harmonisk og afbalanceret hund herhjemme, som er blevet langt mindre stresset og som nu har overskud til at være en del af familien herhjemme. Vi er langt fra i mål, men godt på vej og vi bliver ved med at benytte os af de fantastiske BAT teknikker, som Betina har lært os.

Kæmpe TAK Betina for dit altid positive og imødekommende væsen, som altid svarer hurtigt og står til rådighed, hvis man har brug for din hjælp og vejledning. Uden hendes dygtige hjælp havde vi aldrig lært at læse vores hund og hans signaler, som han så fint viser os.

Emilie og Viggo / Hillerød

Vi har fået en meget gladere, og mere sjov hund! Eigil er simpelthen så fjollet, og fuld af ballade når vi leger hjemme i haven. Det er bare så skønt! Han “smiler” mere, og har lettere til leg, både selv og med os.

I morgen er det 1 år siden vi hentede Eigil i lufthavnen, og sikke 1 år det har været! Fyldt med usikkerhed, stress og bekymring. Men heldigvis også en masse kærlige og skønne stunder, og nu endnu mere, efter vi har gået hos dig. Nu er der nærmest kun gode stunder, og det er en spændende læringsproces, for os alle 🙂  Af hjertet tak for din hjælp!
Yderst professionel, dygtigt og hjertevarm hundetræner, som vi roser til skyerne og anbefaler til alle vi kan.

Carsten, Katarina og Eigil / Roskilde

Tusind tak for alt du har gjort for os!
Tak fordi du ikke dømmer, er forudindtaget og kun vil os det bedste og ikke mindst giver os tid til at finde os selv og udvikle os.

Jeg har opdaget at min hund jo på ingen måde ønsker andet end en rolig og fredelig tur! Han ønsker ikke konfrontationer og vi oplever faktisk at andre hunde også elsker vores BAT træning når vi tager afstand.

Det har været en kæmpe øjenåbner for mig, og det er fantastisk at man kan tage det med i alt. Både vores nosework og lydighed/ trickshold. Vores bånd er blevet stærkere og det er så fedt at stå her i dag og være så meget klogere på mig selv og min dreng ❤️

Jeanet og Chewie / Herfølge

BAT3.0 GRUNDFORLØB 1

Et personligt træningsforløb

PROCESSEN

Hvordan forløbet fungerer,

 • Kontakt mig, vi tager en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer bedst.
 • Grundforløbet består af 5 praktiske træningsgange på i alt 4 timer sammenlagt.
 • Træningen foregår i dagtimerne i hverdagen mellem kl. 10-14.
 • Træningen bliver afholdt i Greve kommune.
 • Du bliver medlem af en lukket Facebook gruppe med andre i samme båd som dig, du er ikke alene!
 • Der er feedback og hjælp til spørgsmål mellem de praktiske sessioner via dine private videooptagelser. Det giver dig mulighed for at justere og forbedre træningen samt tiltag i hverdagen.
Kontakt mig

Grundforløb 1

Pris : 3.300 dkk
der pålægges kørsel ved træning i eget miljø 5 kr. pr. km. tur/retur

Antal træningsgange : 5
Træningstimer i alt : 4 timer
Beregnet træningstid : 6-10 uger

Grundforløbet inkluderer

 • Linehåndtering og lineteknikker
 • BAT Zoner (trygge- og stresszoner)
 • Hundens sprog og signaler
 • BAT Walks
 • BAT Flowchart
 • Graduated Prompts
 • Specifikke træningsøvelser samt overlevelsesøvelser
 • BAT Set-Ups

BAT3.0 GRUNDFORLØB 1+

Et personligt træningsforløb

PROCESSEN

Hvordan forløbet fungerer

 • Kontakt mig, vi tager en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer bedst.
 • Grundforløbet består af 5 praktiske træningsgange på i alt 4 timer sammenlagt.
 • Træningen foregår i dagtimerne i hverdagen mellem kl. 10-14.
 • Træningen bliver afholdt i Greve kommune.
 • Du bliver medlem af en lukket Facebook gruppe med andre i samme båd som dig, du er ikke alene!
 • Der er feedback og hjælp til spørgsmål mellem de praktiske sessioner via dine private videooptagelser. Det giver dig mulighed for at justere og forbedre træningen samt tiltag i hverdagen.
 • EKSTRA: Gennemgang af videoer, via ZOOM, efter hver træningsgang (30 min.)
Kontakt mig

Grundforløb 1+

Pris : 4.500 dkk
der pålægges kørsel ved træning i eget miljø 5 kr. pr. km. tur/retur

Antal træningsgange : 5
Træningstimer i alt : 4 timer
Beregnet træningstid : 6-10 uger

Grundforløbet inkluderer

 • Linehåndtering og lineteknikker
 • BAT Zoner (trygge- og stresszoner)
 • Hundens sprog og signaler
 • BAT Walks
 • BAT Flowchart
 • Graduated Prompts
 • Specifikke træningsøvelser samt overlevelsesøvelser
 • BAT Set-Ups

Jeg hjælper dig

Jeg hjælper dig og din hund gennem personlig rådgivning og træning. Min erfaring er at rådgivningen og træningen skal deles op i små bidder så du kan træne selvstændigt imellem træningssessionerne, skabe nye vaner og få træningen ind under huden. Vi lærer bedst i små doser ad gangen, hunde er som os.

Derfor har jeg sammensat træningsforløb der passer til dig og din hund, afhængig af problematikken.

Lad os tale om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du er velkommen at kontakte mig på telefon eller e-mail alle hverdage mellem 9-17.

Kærlig hilsen

Mere om mig

Kunderne siger

We went to see Betina with a reactive dog lacking a lot of self-confidence. Her approach and methods tremendously helped us to understand his needs, communication and to use BAT (Behavior Adjustment Training) to improve the way we interact with our dog. We now feel better equipped to handle day-to-day challenges and feel our relationship with our dog has improved.
He is more aware of his environment, trusts our guidance better, and takes his own decisions with more confidence. Betina had a thoughtful approach adapted to our dog and us. She carefully followed our rhythm, in an intuitive and patient way.
We greatly recommend using her services and are thankful to be able to work with her.

– Galina Andreeva og Cyril Ardant, Valby

Del 1 ud af 2

Betina, af ❤️ TUSIND TAK! for alt, hvad du har lært Thomas og jeg omkring BAT og Carlos. Det har været en “life changer” på så mange måder 🐾❤️🙏🏻 Faktisk finder vi det rigtigt svært at beskrive med ord, men vi vil prøve at give det et skud:

Da vi startede hos dig, havde vi prøvet rigtig, rigtig mange forskellige former for træning, som bare ikke ændrede på det grundlæggende, nemlig Carlos’ adfærd i mødet med andre hunde. Carlos’ reagerede ved at gø meget voldsomt og stå helt ude i strakt snor – uden mulighed for kontakt og dermed afledning. En adfærd, der startede efter et længere sygdomsforløb. Vi havde, som sagt, prøvet en del forskellig træning, inden vi startede BAT træning hos dig – og ja, i den periode var vi nok også (i det små) begyndt at acceptere, at vi nok – for altid – havde en aggressiv intakt hanhund. 
Det viste sig dog ret hurtigt, efter opstart af BAT træning, ikke at være den fulde sandhed. I de første uger efter opstart, lærte vi rigtigt meget omkring “læsning” af Carlos og de signaler han sendte – primært til os, men også til omverdenen. Det er faktisk her, at vi føler, at ord ikke helt slår til … for det var – og er stadig – den vildeste transformation, vi har været igennem på alle tænkelig måder.

– Jeanne, Thomas t. andersen og Carlos, københavn

Del 2 ud af 2

Vi er reelt gået fra “bare” at være hr. og fru hundeejer med en problemhund – til at være et team i ordrets allerbedste mening – bestående af Carlos, som den vigtigste, Thomas og jeg. Måden vi har været sammen med Carlos på, siden januar 2023 har ændret SÅ ufatteligt meget i vores relation. Vi er gået fra, at vi i tiden, inden mødet med dig, Betina, og dermed BAT – IKKE havde så meget kontakt med Carlos, hverken fysisk eller psykisk til, at Carlos nu mere og mere for hver dag, der går, vælger os til, vil nusses, kæles, lege, lave øvelser, sove tæt m.m. … og ja, vi troede faktisk ikke, at vi kunne elske Carlos højere end, vi allerede gjorde, men det gør vi – og mere og mere for hver dag, der går. Vi har fået en helt, helt særlig “connection” med Carlos – også når han står i mødet med andre hunde, som i øvrigt også er blevet meget bedre over de sidste måneder (og andre ting, der trigger Carlos). Vi forstår ham ganske enkelt meget bedre nu, synes vi – og sikken gave, da vi jo er Carlos advokater ❤️🙏🏻🐾

– Jeanne, Thomas t. andersen og Carlos, københavn

Kære Betina,
Tusinde tak for et rigtig godt forløb, hvor vi føler, vi har lært Dwight at kende på en hel anden måde! Vi kan forstå ham meget, meget bedre og kan på den måde være med til skabe bedre omgivelser for ham og reagere bedre på hans signaler. 
Og tusinde tak fordi du har været så sød og venlig – det har betydet utrolig meget, da det har været en følelsesmæssig proces, hvor man så inderligt gerne vil sin hund det bedste. Så tusinde tak for de ekstra minutter, gode snakke og din gode rådgivning! 


– Cassandra og mads Laugsand, frederiksberg

“Fem ud af fem hundepoter til Betina/DogWise” Del 1 ud af 3

Vi har haft et utroligt givende BAT-onlineforløb med Betina og kan anbefale hende på det varmeste. I gennem forløbet har vi fået uvurderlig viden til at forstå vores hund Maddies sprog bedre samt at handle på hendes sprog, så hun føler sig hørt,
oplever mere frihed og større tryghed.
Vi er samtidig blevet undervist og trænet i teknikkerne til BAT-lineføring. Forløbet har skabt en stor ændring i vores gåture. Maddie slapper bedre af på gåturene. Hun snuser mere, giver sig tid til at undersøge og er mere nysgerrig end før.  Alt i alt en mere glad og afslappet hund. Det virker også som om, at Maddie har større tillid til, at vi passer bedre på hende ved, at vi nu handler mere adækvat udefra de signaler hun sender til os. 

– Rakel Rahbaek & Simon Ramskov, Sønderborg

“Fem ud af fem hundepoter til Betina/DogWise” Del 2 ud af 3

Betina har stor teoretisk viden, som hun let omsætter til praktisk handling. Hun er meget opmuntrende og støttende i sin undervisning og feedback – og god til at se udvikling. 
Hun er nørdet på den fede og smittende måde og ikke mindst, så er hun gavmild med at dele ud af sin viden. 
Hendes evne til at se og tolke Maddies kropssprog virker helt fænomenal.
Vi har lært så meget! Og vi elsker, at hun altid har Maddies perspektiv og velvære for øje. Før opstart var vi smule bekymret for, at vi ikke ville få nok ud af online-undervisning samt, at Betina måske ikke ville forstå vores hund og os godt nok, når hun nu ikke mødte os. Den bekymring blev gjort til skamme allerede ved første feedback.

– Rakel Rahbaek & Simon Ramskov, Sønderborg

“Fem ud af fem hundepoter til Betina/DogWise” Del 3 ud af 3

Vi havde sendt hende et videoklip af en gåtur. For os skete der ikke specielt meget på den tur.. men vi skulle hurtigt blive klogere. Bare fra det ene klip kunne Betina se mange små signaler, som Maddie havde udsendt og som vi desværre helt havde overhørt. 
Igennem hele forløbet oplevede vi, at Betina havde styr på de udfordringer vi havde og at hun så Maddie som den hun er. 
– Vi endte faktisk med helt at blive helt taknemmelig for, at det var online. For det gjorde, at træningen kunne foregå helt uforstyrret af en “udefrakommende”. Ved at filme kunne vi præcis vise Betina, hvordan forskellige situationer udfolder sig for os i hverdagen og vi oplevede, at hun fangede hver en detalje.
Vi har kun gode ting at sige og kan derfor kun opmuntre andre til at tage et forløb hos Betina.
Vi kan nærmest garantere, at jeres hund vil takke jer for det.

– Rakel Rahbaek & Simon Ramskov, Sønderborg

Vi kontaktede Betina, da vi har en hvid schweizisk hyrdehund, dreng på et år. Vi havde store problemer med vores gåture. Han gjorde udfald mod andre hunde og vi kunne ikke holde ham i de situationer. Derover trak han voldsomt på vores turer. Det var umuligt at tage ham med i “byen”, som en tur i skoven, ved stranden, mv.
Det viste sig at vore lille dreng, var stresset. Bægeret var fyldt. 
Efter et privat BAT forløb på 5 træningsgange, kan vi allerede mærke en forskel.

I gennem Betina har vi lært at se vore hund med helt andre øjne!

– Carina kaspersen, albertslund

Our BAT training package with Betina has been really useful and eye opening, as it has taught us so much about our dog’s signals. We feel we can understand her body language and actions better now and know what to do in response this, working together with her rather than against her. Throughout the training she has become less reactive and more likely to make a positive choice (actively avoiding or cautiously greeting a dog) than a negative choice (barking at/reacting to a dog). There is still some way to go, but we are slowly moving in the right direction and our walks with her are becoming a pleasure instead of a source of stress. Betina has been incredibly patient and insightful throughout the training, and has put in a lot more time and work than we could have asked for. Thank you Betina!

– Caroline Ekelund & Nick Crowe, københavn s

Vi har fået en meget gladere, og mere sjov hund! Eigil er simpelthen så fjollet, og fuld af ballade når vi leger hjemme i haven. Det er bare så skønt! Han “smiler” mere, og har lettere til leg, både selv og med os.

I morgen er det 1 år siden vi hentede Eigil i lufthavnen, og sikke 1 år det har været! Fyldt med usikkerhed, stress og bekymring. Men heldigvis også en masse kærlige og skønne stunder, og nu endnu mere, efter vi har gået hos dig. Nu er der nærmest kun gode stunder, og det er en spændende læringsproces, for os alle 🙂 Af hjertet tak for din hjælp!
Yderst professionel, dygtigt og hjertevarm hundetræner, som vi roser til skyerne og anbefaler til alle vi kan.

CARSTEN, KATARINA OG EIGIL, ROSKILDE

Med BAT træning har jeg fået meget bedre kontakt med min hund, og er blevet meget mere opmærksom på de små signaler, han sender. En gåtur kan nærmest blive lidt meditativ, når vi stille og roligt går vores ture, hvor jeg har min fulde opmærksomhed på ham.

Jeg oplever allerede store fremskridt, så vi fortsætter træningen med glæde og lommen fuld af godbidder 😊
Endnu en gang tak for hjælpen!

– HELLE PEDERSEN OG NANO, GREVE

Jeg har været super glad for mit forløb med Betina! Hun har utrolig stor viden på sit felt og er dygtig til at formidle det, så jeg kunne omsætte det til min træning med min hund Cuba. Jeg er blevet meget mere opmærksom På Cubas signaler, og kan nu i højere grad hjælpe hende til at navigere i mødet med andre hunde. Vi har et stykke vej endnu, men hun er blevet bedre til at kunne vælge at ”gå den anden vej” i stedet for at gå mod det der stresser hende.
Så jeg kan varmt anbefale Betina.

– MAIKEN LINDAHL, SOLRØD

BAT træningen med Betina har virkelig gjort en forskel for os og vores hund Viggo. Betina har lært os, hvordan vi læser Viggo og hans signaler bedst mulig og det må man sige gør en kæmpe forskel i hverdagen – ikke mindst for Viggo. Derudover har vi fået en mere harmonisk og afbalanceret hund herhjemme, som er blevet langt mindre stresset og som nu har overskud til at være en del af familien herhjemme. Vi er langt fra i mål, men godt på vej og vi bliver ved med at benytte os af de fantastiske BAT teknikker, som Betina har lært os. Kæmpe TAK til Betina for hendes altid positive og imødekommende væsen, som altid svarer hurtigt og står til rådighed, hvis man har brug for hendes hjælp og vejledning. Uden hendes dygtige hjælp havde vi aldrig lært at læse vores hund og hans signaler, som han så fint viser os.

– Emilie Nørbygaard, hillerød

Vi har været meget glade for at blive guidet af Betina, da vi havde et stort behov for at lære vores sensitive hund bedre at kende. Vi har fået en utroligt god indsigt i hundens verden, og måden den ser tingene på. Vi havde nok aldrig forestillet os, at der ville være så meget, vi kunne blive klogere på. Nu kan vi se hvad vores hund vil og ikke vil. Den har “fået lov” til at sige fra, hvis der er noget den ikke magter. Det er utroligt, at vi nu kan aflæse hans signaler. Det har givet os en større respekt for vores firbenede ven, og vi kan meget bedre tale hans sprog.

– Helle, Jan og Charlie drengen, kastrup

Del 1 ud af 2

Tusind tak for alt du har gjort for os!
Tak fordi du ikke dømmer, er forudindtaget og kun vil os det bedste og ikke mindst giver os tid til at finde os selv og udvikle os.
Det har været en periode hvor jeg som hundemor er blevet udfordret på det kreative med tanker som “hvad gør han hvis jeg gør sådan her” eller “hvorfor kan han bedre lide det andet fortov”🤔 og meget meget mere. Det har været en periode hvor jeg til tider har haft lyst til at sige “det virker bare ikke på min hund/os” og alligevel har det bare føltes rigtigt i maven og når man tænker over gåturen eller ser filmen fra turen, må man jo slå sig selv oven i hoved og sige “tosse- kig nu på din hund !!!!!!) Og så er vi blevet meget klogere og har arbejdet videre.

– Jeanet Kvisgaard og Chewie, Herfølge

Del 2 ud af 2

Jeg har opdaget at min hund jo på ingen måde ønsker andet end en rolig og fredelig tur! Han ønsker ikke konfrontationer og vi oplever faktisk at andre hunde også elsker vores BAT træning når vi tager afstand

Det har været en kæmpe øjenåbner for mig, og det er fantastisk at man kan tage det med i alt. Både vores nosework og lydighed/ trickshold. Vores bånd er blevet stærkere og det er så fedt at stå her i dag og være så meget klogere på mig selv og min dreng ❤️ 
Vi fortsætter vores rejse 🙂

– Jeanet Kvisgaard og Chewie, Herfølge

BAT Træning
OBATS
Certified BAT Trainer