Hej jeg hedder Betina Sabinsky
Jeg elsker dyr, og sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage. Min passion er hunde, og jeg brænder for at formidle og øge forståelsen for deres adfærd.

Hunde bliver ofte misforstået og det giver frustrationer og konflikter i hverdagen. Hvert år bliver 15.000 hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer og mange tusinder skifter hjem eller ender på internat. Mit mission er at hjælpe og vejlede dig med hvordan du bedst forebygger problemer, hvordan du takler træningsmæssige udfordringer samt hvordan du bedst håndterer din hunds adfærd når problemerne opstår.

Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Min træning er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund. Der bliver på intet tidspunkt brugt tvang eller noget der påfører ubehag eller smerte på din hund. Alle udfordringer og problemstillinger løses og trænes på hundens egne præmisser, i hunden eget tempo.


Jeg kender hunde
De sidste 18 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tilegnet mig den viden jeg har i dag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer bedst. De sidste 5 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.

Bygger på erfaring
Jeg nyder at videregive min viden og erfaring, mit speciale er stress, angst, frygt, aggressivitet og ressourceforsvar. Jeg har en stor erfaring med problemhunde gennem årene, både på egen krop med mine egne hunde, omplaceringshunde, gadehunde samt en masse fantastiske hundeejere der har valgt at have tillid til mig som deres hundetræner og adfærdsbehandler.

Vejen til succes
Problemerne kan være store eller små i hverdagen og ejeren kan være meget i vildrede og have svært ved at finde ud af hvilke metoder der virker samt hvilke råd man bør lytte til. De fleste af mine kunder er meget frustrerede og ked af den adfærd hunden udviser og de har behov for personlig rådgivning og træning.

Jeg ser din hund, og jeg ser dig. Uanset små eller store frustrationer og problemstillinger ligger det mig på sinde at I lykkes sammen, i et positivt samspil. Jeg ser jer sammen og jeg elsker at følge jeres process på vej til målet.

Jeg hjælper dig gerne
Jeg hjælper dig og din hund med de forskellige udfordringer og problemstillinger du har i hverdagen gennem personlig rådgivning og træning i adfærdskonsultationer, træningsudfordringer i enetimer og BAT Forløb.

Du kan også vælge at få personlig rådgivning og træningsplaner online!

Lad os tale om din udfordring og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du er velkommen at kontakte mig på telefon eller e-mail.

Med kærlig hilsen
Betina Sabinsky

Du kan læse mere om mig, uddannelser, kurser og nuværende aktiviteter her

  • Tilmeld nyhedsbrev

    Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
  • Om mig

    Betina Sabinsky, indehaver af DogWise.

    Jeg er dedikeret hundeelskere, har et positivt livssyn og yder altid en ekstra service overfor mine kunder. Jeg tager mig god tid til at yde det bedste jeg kan for at hjælpe dig og din hund.

    Jeg træner hunde baseret på videnskab, styret af etik, passion og kærlighed. Jeg holder mig derfor løbende ajour med nye teknikker og metoder gennem efteruddannelse fra de bedste i branchen.