Om mig

min passion, mine hunde, uddannelser og kurser

Om mig

Om mig

Jeg elsker dyr, sådan har det været ligeså længe jeg kan huske tilbage. Min passion er hunde.

De sidste 22 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tilegnet mig den viden jeg har i dag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer. De sidste 10 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.

Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min vejledning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Jeg følger LIMA guidelines

LIMA står for Least Intrusive, Minimally Aversive (LIMA) Effective Behavior Intervention Policy.
Læs mere omkring LIMA her

Kærlig hilsen

Bygger på viden og erfaring

Jeg nyder at videregive min viden og erfaring. Mit specialeområde er stress, angst, frygt og aggressivitet. Jeg har en stor erfaring med adfærdsproblemer, både fra egne hunde, og alle de fantastiske hunde og deres mennesker, der gennem alle årene har udfordret mig på min viden og bliver ved med at forbedre min træning i både teori og praksis.

Vejen til harmoni

Problemerne i hverdagen kan være store eller små. Ofte er man i vildrede og kan have svært ved at finde ud af hvilke metoder der virker samt hvilke råd man bør lytte til. De fleste af mine kunder er meget frustrerede og kede af det at ikke kunne hjælpe sin hund og har behov for personlig rådgivning og træning.

Uanset frustrationer og problemstillinger, er det vigtigt for mig at I lykkes sammen, i et positivt samspil. Jeg ser jer sammen og jeg elsker at følge jeres process på vej til målet.

Om mig
Om mig Betina Sabinsky

Mine uddannelser og kurser

Din garanti for professionalisme der sikrer at du og din hund er i trygge hænder.

Klik på linket og mit CV downloades på din pc.

Et kig på mit CV

Mine egne hunde

Dem der gennem livet har lært mig alt det der står med småt.
Uanset udfordringer, op og nedture så skal guderne vide at jeg elsker og elskede dem allesammen uendeligt højt på hver deres måde.

Pippi

Hvis jeg troede jeg var færdig med at lære, så tog jeg grueligt fejl.
Pippi, en tyrkisk gadehund blev fundet ved nogle skraldespande i Tyrkiet af danske turister da hun var ca. 5-6 uger. Stærkt underernæret tog de hende til dyrlægen. Efter 1,5 uges tid fløj hun med dem hjem, de beholdte hende i knap 2 uger. Hun fik et nyt hjem men efter nogle måneder blev Pippi afleveret til dyrlægen til aflivning grundet øget aggressivitet. Pippi var på dette tidspunkt omkring 5-6 måneder gammel.

5 timer efter at dyrlægen ringede, var hun på vej hjem med mig i bilen ❤️

opdateres…

Sallie

Sallie min soul mate ❤️
Hun var en Berger Picard som jeg hentede fra Tyskland. Jeg spottede med det samme nogle udfordringer som triggede adfærdsbehandleren i mig, og den bedste måde at lære teorien på er i praksis. Wham Bam Thank You Ma´m, det må man sige hun gjorde. Sallie var min største læremester i ekstrem-adfærd, hun var årsagen til min overbyggende uddannelse i BAT (Behavioural Adjustement Training).

opdateres…

Saulire

Min elskede sødeste dreng, han var en ener.
Saulire var en Berger Picard fra det aller første kuld hvalpe i Danmark. Han kickstartede mit karriereskift fra kontoret i et handelsfirma til hundeinstruktør og adfærdsbehandler. Saulire var en ualmindeligt blød dreng, med en højtudviklet empati for alt og alle.
Han lærte mig at selvom skallen for det utrænede øje kan se hård ud så er den fyldt med mild godhed inden i. Han lærte mig om fake news, at dominansteorien var alt ødelæggende og blændede vores øjne for en hjertelig kommunikation med vores dyr.

opdateres med mere info…

Bamse

Vores allerførste, vores “prøve-klud”, vores spørgsmålstegn, vores elskede gadedreng ❤️
Bamse kom til os som 2-årig, han var en smuk blanding, vi ved stadig ikke hvad han helt præcist var en blanding af, udover hans mor og far. Han var absolut ikke glad for at være alene hjemme, led frygteligt af separationsangst og stak gerne af på eventyr når lejligheden bød sig, men kom altid luntende tilbage igen efter endt udflugt. Brød sig slet ikke om andre store hanhunde.

Jeg tror næsten vi var nogle af de første som kontaktede en Hundepsykolog, vi havde behov for hjælp med hans separationsangst. Familie og venner grinede af os, aldrig havde de hørt noget lignende, en hundepsykolog.
Med Bamse lavede vi alle de klassiske fejl (så som at kastrere ham for at mindske aggressiv adfærd overfor andre hanhunde), men vi var nysgerrige og søgte svar. Bamse såede frøene til en fremtidig adfærdsbehandler. Tak Bamse!

Bamse blev kørt over i en alder af 10 år.

opdateres…

Forebyggelse af adfærdsproblemer
BAT Træning

Jeg er uddannet CBATI (Certified Behaviour Adjustment Training Instructor) siden 2013. 

Læs mere

8 ugers online forløb i læringspsykologi hos Dr. Susan Friedman, professor i psykologi på Utah State University US.

Læs mere
OBATS

OBATS, Official BAT School i USA.
Skolen fungerer nu under Grisha Stewart. Her kan du som instruktør tage din BAT uddannelse.

Jeg er BAT Mentor i Danmark.

I samarbejde med DYREFONDET har jeg skrevet flere artikler i
Bladet for Dyrevenner.

Mest kendte artikler er serien Afliv Myterne! i 10 dele.
Du kan læse Afliv Myterne hos DYREFONDET eller under Viden.

DYREFONDET DogWise Viden
Dyrefondet