Kurser og Foredrag

Jeg afholder kurser og foredrag for hundeinstruktører i foreninger og klubber i hele Danmark.

Mine specialeområder er stress, angst, frygt, aggressivitet, hundens sprog og adfærd. Min uddannelse og erfaring på dette område er stor og bliver opdateret med den nyeste viden kontinuerligt.

Du kan lade dig inspirere over mine kurser og foredrag, du er også velkommen at kontakte mig for et skræddersyet emne der passer til jeres behov.

Workshops

Mine Workshops er til dig som hundeejere der ønsker at få hjælp til en specifik problemstilling med din egen hund i enten separationsangst (alene-hjemme problem), ressourceforsvar og BAT2.0 Træning til den reaktive hund.

Kurser, Foredrag & Workshops

Overordnet beskrivelse

BAT3.0 (Behavioural Adjustment Training)
Hvordan vi hjælper den reaktive hund til proaktive muligheder og mindre stress på gåturene.

Opdateres løbende…

Overordnet beskrivelse

I dette foredrag afliver vi alle de sejlivede myter der går i arv omkring hundes sprog, adfærd, hvordan vi “opdrager” til hvordan hunden reelt lærer ud fra et videnskabeligt perspektiv.

Vi gennemgår fundamentale mekanismer i læringens ABC og hvilke faktorer der udløses som gør at vi falder i “lederskabs- og dominansfælden” og “her virker positiv forstærkning ikke fælden”.

Hundens ABC giver dig en aha oplevelse ud over det sædvanlige.

Opdateres løbende…

Overordnet beskrivelse

I dette foredrag taler vi om hundens lydangst, hvad vi kan gøre for at forebygge, håndtere det og hvordan vi kan træne hunden til at blive mere ligeglad omkring lyd-trigge. 

Opdateres løbende…

Overordnet beskrivelse

En adfærd som kan give rigtig alvorlige problemer i hverdagen, en adfærd hvor vi både indirekte og direkte har indflydelse på. I foredraget gennemgår jeg hvordan vi kan undgå at øge adfærden og hvordan vi mindsker adfærden gennem ny læring og træning.

Opdateres løbende…

Overordnet beskrivelse

Separationsangst eller Alene-hjemme problematik, hvordan tilgår vi adfærden? og hvordan forebygger vi i det hele taget at den udvikler sig? Dette foredrag gennemgår de forskellige trin i både Forebyggelse, Håndtering og selve Træningen.

Opdateres løbende…

Overordnet beskrivelse

Teoretisk og praktisk kursus for instruktører i deres klub og forening til hvordan vi kommer stress på træningsbanen til livs.

Opdateres løbende…

Spørgsmål – Skriv til mig!

Jeg hører gerne fra dig med kurser, foredrag eller workshops. Har du bestemte ønsker så skræddersyer jeg gerne emner der passer til jeres behov.