Få professionel hjælp til

Adfærdskonsultation
Har du behov for hjælp med din hunds adfærd i form af angst, frygt og aggressivitet, stress og zone- ressourceforsvar? Eksempler kan være alene-hjemme problemer, aggressivitet mod mennesker, børn eller andre hunde, lydfobi, vogter hunden sin mad eller legetøj, stress, jagter/hyrder cyklister, joggere eller biler, hunde i samme familie der slås m.m.?

Enetimer
Private træningstimer kan hjælpe dig i et forløb med indkald, lære at gå pænt i line, ikke hoppe op af gæster/fremmede, gøen i haven m.m. Mangler du træningsinspiration? Har du lige fået en ny hund (hvalp) og vil komme godt fra start, så er enetimer et godt valg.

Hund og Kat under samme tag
Har du problemer med hund og kat sammen? Jagter hunden katten, lever katten i kælderen og tør ikke komme frem, eller skal du sætte hund og kat sammen? Hund og Kat under samme tag, coacher  dig under hele processen med handlings- & træningsvejledning.

Valg af hund / hvalpetest
Jeg tilbyder at hjælpe dig igennem processen at vælge den race eller blanding af racer der vil passe bedst ind hos dig og din familie. Er du opdrættere og vil have dine hvalpe testet for bedst muligt parring til de nye ejere og miljø?

Foredrag/Weekendseminarer/Workshops

Foredrag
Kunne du tænke dig mere at afholde en spændende foredragsaften? Er du en klub eller forening som vil høre mere om emner som I brænder for? Jeg kommer gerne forbi og afholder foredrag i interessante emner. Foredrag afholdes også i Greve Borgerhus indenfor den helt nyeste viden indenfor adfærd og træning.

Weekendseminarer
Er du adfærdsbehandler, hundeinstruktør, dyrlæge eller veterinærsygeplejerske? Eller arbejder du på anden måde indenfor dyrebranchen? Søger du ny viden og vil du efteruddannes? DogWise arrangerer flere eksklusive weekendseminarer for fagfolk med yderst anerkendte dyretrænere og adfærdsbehandlere.

Workshop
Jeg holder 1-dags Workshops i Alene hjemme samt Ressourceforsvar. Har du en udfordring af denne slags i hverdagen og ønsker du at få positive værktøjer der virker så læs mere..

GemGem

GemGem

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Reklame/Film/Foto

  Står du og skal bruge en hund eller andet dyr til foto shoot, reklameoptagelse eller spillefilm?

  Jeg tilbyder professionel træning med positive træningsmetoder, udført af “linse-glade” dyr der vil kunne klare opgaven med lyst og entusiasme.

  Kontakt mig for pris på 60173717

  Eksempler på opgaver:

  DR-Lykke 2011

  Pedigree julereklame 2009 

  Miele støvsuger 2005

  Træning af Rain Man til DR-Lykke udført af praktikant Julie Evers Sandgreen

  “ Jeg kan kun anbefale Betina og DogWise til andre, som skal bruge en hund på en film produktion.”
  Rasmus Kastberg
  Lineproducer / Produktionsleder  Wil Film

  Læs hele udtalelsen her