Balance Harness hundesele

400,00 kr.

Balance Harness hundesele slip-over

Balance Harness hundesele er designet til at passe enhver hunds individuelle kropstype og samtidig give maksimal komfort og fuld bevægelsesfrihed. Derudover er Balance Harness Slip-over selen fleksibel med hele 6 justeringsmuligheder som sikrer at du kan give din hund den korrekte indstilling.

Dette er den originale TTouch Balance Harness sele udviklet af Lori Stevens fra Seattle US. Dette er Slip Over modellen og har ikke spænde i halsen.

Balance Harness yder høj komfort og sikkerhed samtidigt med frihed til bevægelse. Du undgår derved at selen gnaver udsatte steder som kan påvirke din hunds nervebaner negativt samt beskadige hundens pels.
Selerne kan også bruges til katte.

Balance Harness selen er kåret som den bedste hundesele i The Whole Dog Journal, uden anmærkninger i både 2017 og 2018!
Se anmeldelse her

Vær opmærksom på at denne sele udgår og erstattes af Buckle Neck versionen (med spænde i halsremmen). Du kan derfor ikke bruge den samme størrelsesguide her til Buckle Neck versionen da der er sket ændringer. Se mere under Buckle Neck

Som med alle andre seler, er det vigtigt at den bliver justeret rigtigt for at give din hund den optimale frihed for bevægelse. Du finder størrelsesguide og indstillinger under yderligere informationer. Kontakt mig hvis du er i tvivl omkring den rigtig størrelse til din hund, samt til hjælp for indstilling.

Det er kun remmen på rygstykket der er farvet, resten af selen er sort!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,