Sådan får du din hund til at være tryg alene hjemme!

1-dags unik Workshop i
Hundens Separationsangst – UDSOLGT!

Kender du det?
Du kommer hjem og din hund har hverken spist de godbidder, tyggeben eller Kong som du lagde i morges da du gik hjemmefra.
Din hund har savlet sin pels våd rundt om mulen.
Døren er skrabet for maling og dørkarmene er gnavet i stykker.
Din nabo har klaget (igen) fordi din hund har hylet og gøet hele dagen.
Din hund har tømt skraldespanden, væltet blomsterne, bidt puder og sko i stykker.
Der ligger en pøl af urin på gulvet.
Måske har din hund også tisset i din seng (og måske tror du, at den har gjort det med vilje).

Har du konstant en knude i maven og dårlig samvittighed? 

Så læs med her!
Du kan lære din hund at være alene hjemme (uden frygt/angst og stress) med de helt rigtige redskaber.

En unik Workshop for dig med hund der ikke kan være alene hjemme!

Workshoppen er for dig, der har en hund, som ikke kan være alene hjemme, hunden gøer og hyler, er bange, ødelægger inventar eller på anden måde viser, at den har det rigtig dårligt, når den er efterladt alene hjemme.

På Workshoppen er der kun plads til 10 deltagere. Dagen består både af teori samt en række opgaver, som gør dig i stand til at “knække koden”, så du bliver udrustet til at kunne lære din hund at være alene hjemme uden problemer. Under hele Workshoppen får du min personlige sparring, mine bedste redskaber og trin-for-trin træningsøvelser.

Du får:
– endt dine frustrationer og den dårlige samvittighed
– opgaver hvor du lærer at “knække koden”
– mine skabeloner, værktøjer og trin-for-trin øvelser for succes i din træning
– min personlige sparring til hvordan du kan lære din hund være tryg alene hjemme
– adgang (for livstid) til en lukket Facebook hvor du efter workshoppen kan sparre med de andre samt få min personlige rådgivning

Hvorfor du skal med?
Workshoppen giver dig et boost med positiv motivation og inspiration. Du får sat den rigtige fokus og struktur på din træning, så du når dit mål. Du får konkrete redskaber og hjælp til trinvis planlægning, samt opgaver der styrker din problemløsningsevne. Herudover får du trin-for-trin træningsøvelser og individuel sparring og feedback. Det bedste af det hele er, at din hund faktisk bliver “smittet” af dit engagement, fokus og målsætning. Du og din hund får fornyet energi i et fælles projekt.

Hvor og Hvornår?
Greve borgerhus, Greveager 9, 2690 Greve
d. 28.03.20 kl. 10 – 16 (inkl. pauser)
Workshoppen er uden hund!

Din investering
Pris 2.500 kroner for 6 timers workshop (inkl. kaffe/the, frugt/kage) og efterfølgende lukket FB gruppe, hvor du får min personlige vejledning og hvor du kan sparre med andre fra holdet undervejs i træningen mod dit mål.

Pris 2500 kr.

Normalpris: 3200kr. ekskl. kørsel
læs mere her Adfærdskonsultation

Fordele ved Workshoppen i forhold til en Adfærdskonsultation:
– Du får 3,5 times mere undervisning men sparer 700 kr. + kørselstillæg.
– Du er sammen med andre i samme situation, der forstår dine frustrationer og arbejder henimod samme mål
– Du får sparring af dine spørgsmål/videoer af mig sammen med de andre fra dit hold i lukket FB gruppe

Frokost og pauser
Der vil være 45 minutters frokost fra 12.30-13.30, hvor du kan nyde din egen medbragte frokost.
Der vil være indlagte pauser med frugt, kage, the og kaffe.

Hvordan foregår workshoppen?
Der vil være gennemgang teoretisk omkring separationsangst, triggere/stressfaktorer, frygtfaser og frygtperioder, følelser, myter kontra videnskab samt hvordan vi bruger læringspyskologien i praksis til at lære hunden være alene hjemme.

Vi laver praktiske trin-for-trin øvelser (videoer), gruppearbejde, træningsplaner med min individuelle sparring undervejs.

Note! Workshoppen er kun for hundejeren der har et behov for at lære sin hund at være alene hjemme. Det kan være et akut problem eller som forebyggende når man har fået ny hund.

Workshoppen er ikke en undervisning til uddannede trænere/adfærdsbehandlere.

Ja tak knap
Bemærk venligst:
Ved tilmelding er du indforstået med at tilmeldingen er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved udeblivelse, sygdom eller aflysning af andre årsager. Såfremt kurset bliver aflyst bliver dit kursusgebyr refunderet.

Udtalelser:

“Hej Betina,
Vi ville bare lige sende dig en tanke og et stort tak for din hjælp med Leia sidste år. Når vi kigger tilbage er der sket helt vildt meget med hendes selvtillid, ro, selvkontrol osv. osv. Og alt det var du jo med til at sætte i gang 😀 Leia er nu blevet en rigtig glad og dygtig hund, som vi er stolte af, og skulle du have lyst til at se hvad der er forandret, har jeg listet noget af det her:

 • hun kan nu fint være alene hjemme (som jo var det primære problem den gang)
 • hun går pænt stort set altid på vores gåture (bruger nu kun sele)
 • hun kan løbe frit
 • hun forstår tilkald
 • hun gider lege med andre hunde (som regel i hvert fald)
 • hun spiser ikke længere ALT hun kommer i nærheden af på gaden (man kan nok ikke helt fjerne interessen for deciderede mad-ting, som ligger rundt omkring, men vi synes det er blevet væsentligt bedre!)
IMG_4577
 
ET KÆMPE TAK TIL DIG BETINA!
Vi var aldrig nået hertil uden din hjælp!
Hilsner fra
Christoffer og Lotte”
 
 
 
 

GemGem

Desirée Mortensen/Karla
 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Om mig

  Image 6 Hej jeg hedder Betina Sabinsky

  Jeg elsker dyr, og sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage.
  Min passion er hunde, og jeg brænder for at formidle og øge forståelsen for deres adfærd.

  Hunde bliver ofte misforstået og det giver frustrationer og konflikter i hverdagen. Hvert år bliver 15.000 hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer og mange tusinder skifter hjem eller ender på internat.

  Mit mission er at hjælpe og vejlede dig med hvordan du bedst forebygger problemer, hvordan du takler træningsmæssige udfordringer samt hvordan du bedst håndterer din hunds adfærd når problemerne opstår.

  Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Min træning er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund. Der bliver på intet tidspunkt brugt tvang eller noget der påfører ubehag eller smerte på din hund. Alle udfordringer og problemstillinger løses og trænes på hundens egne præmisser, i hunden eget tempo.

  Jeg kender hunde
  De sidste 17 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tillegnet mig den viden jeg har idag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer bedst. De sidste 10 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.

  Bygger på erfaring
  Jeg nyder at videregive min viden og erfaring, mit speciale er stress, angst, frygt, aggressivitet og resourceforsvar. Jeg har en stor erfaring med problemhunde gennem årene, både på egen krop med mine egne hunde, omplaceringshunde, gadehunde samt en masse fantastiske hundeejere der har valgt at have tillid til mig som deres hundetræner og adfærdsbehandler.

  Vejen til succes
  Problemerne kan være store eller små i hverdagen og ejeren kan være meget i vildrede og have svært ved at finde ud af hvilke metoder der virker samt hvilke råd man bør lytte til. De fleste af mine kunder er meget frustrerede og ked af den adfærd hunden udviser og de har behov for personlig rådgivning og træning.

  Jeg ser din hund, og jeg ser dig. Uanset små eller store frustrationer og problemstillinger ligger det mig på sinde at I lykkes sammen, i et positivt samspil. Jeg ser jer sammen og jeg elsker at følge jeres process på vej til målet.

  [Læs mere]