“Et fantastik lærerigt og sjovt kursus – Sporkursus for Begyndere.
Da min labrador Keena først fandt fidusen ved hjælp af godbidder i fodsporene, gik det derud af og fodsporne var ikke engang mine egne, jeg fik lagt sporet først af instruktøren og de næste gange af en anden kursist. Det var en fantastisk instruktør vi havde, Majbritt Schunck. Dygtig til at lære fra sig og i mit tilfælde (jeg er lidt gangbesværet af sclerose) meget god til at se hvor jeg havde brug for lidt støtte. Majbritt var rigtig god til at forklare hvor og hvordan man støtter hunden under sporsøgningen og hvordan man lige stopper lidt (i tavshed) hvis den går helt af sporet. De andre kursister var meget hyggelige at være sammen med. Keena, hun nød at gå spor og vi har gjort øvelsen hjemme i omegnen, med stor succes. Hunden måtte dog hurtig lære at følge mine fodspor – uden godbidder, de var nemlig blevet ædt af måger og skader. Dejligt kursus der varmt kan anbefales.” Annelise Asbjerg og Keena

“Vi har været på begynder sporkursus hos dogwise med den super dygtige træner Majbritt Schunk og det har været et meget spændende forløb. Vi var 5 kursister med meget forskellige hunde og erfaring med spor, dette gav dog et billede af hvor langt man kan komme med sportræning og de detaljer der kan trænes med. Majbritt har formået at give os alle det vi havde brug for, med den positive tilgang og ikke mindst lære os hundeførere at stole på vores hunds evner. Jeg kan varmt anbefale kurset som udfordrer hund og fører og vil helt sikkert fortsætte sporarbejdet, som min hund elsker.” Hanne Jakobsen og Bastjan

 


“I Betina og DogWise fandt vi en top professional og fleksibel samarbejdspartner som, med stor indlevelse fik pejlet sig ind på det behov vi havde. Hver gang jeg havde Betina i røret eller fik en mail fra hende, var det med positiv energi og altid løsningsorienteret. Hun leverede hurtigt og checket billeder, sat op på en måde så det var både overskueligt og indbydende. Jeg kan kun anbefale Betina og DogWise til andre, som skal bruge en hund på en film produktion.”
Rasmus Kastberg
Lineproducer / Produktionsleder  Wil Film

 


“Jeg opdagede idag, hvor jeg skulle fortælle om mit kursus i Fokus-Kontakt-Samarbejde, HVOR meget jeg i virkeligheden har fået ud af kurset. Jeg nåede jo at lære så utrolig meget, og kunne endda fremvise nogle resultater af klikkertræningen med min skønne Coco og forklare nogle baggrunde for at forstærke den frivillige adfærd. Dét kunne jeg altså ikke før mit lækre kursus, så mange tusinde tak, Betina, for din helhjertede indsats, som gjorde så meget her!     :D”   Naja Lyberth Nielsen og Coco


“Da jeg har en stor hund (Leonberger), der er bange for fremmede, cykler, trapper og for at gå på meget befærdede gader, var jeg så heldig at få anbefalet Betina. Det var rigtig rart at møde Betina, hun er helt nede på jorden, ægte, nærværende og har stor kærlighed til hundene. Vi fik mange gode redskaber, og med dem i hånden var vi klar til at træne. Vi har også nydt godt af at kunne få svar hvis vi løb ind i problemer undervejs. Vi er nået rigtig langt, og selvom vi stadig mangler noget, bliver hans adfærd bedre og bedre hele tiden. Stor tak til Betina for hjælpen”
Vibeke Larsen og Zaro

 

“Jeg har trænet med flere af mine hunde på hold hos Betina.
Betina besidder alle de egenskaber, som en træner bør.
Udover, at hun er fagligt dygtig, så er hun forstående og er god til at formidle både clickertræningsmetoden og hundens signaler”
Kamila Knuth og Helmuth/Dixie

“Betina talks with the dogs – without words! And she understands – what we do not understand. Her jumping-off point in training is positivism – both for the dog and the owner, and in a kind and constructive way Betina is able to make them work together in joy and fun. I had quick results with my brown labrador Chilli – and Betinas training made Chilli think. Chilli became a clever dog in her way of responding – not just a robot. Thank you very much Betina!”
Pia Kamp Køhn og Chilli


 

“Jeg lærte Betina Sabinsky at kende i 2009, hvor jeg kontaktede hende vedr. adfærdsbehandling, fordi Trofast (labrador/golden retriever/rottweiler) havde svært ved at håndtere andre hunde og mennesker i en grad, så det var vanskeligt at færdes med ham. Jeg har altid oplevet Betina som meget seriøs, engageret og nærværende i det, hun beskæftiger sig med. Betina anvender en holistisk tilgang og kommer hele vejen rundt om problemstillingen, og det har virket rigtig godt for Trofast og mig. Betina har altid været til rådighed, når jeg kontaktede hende med spørgsmål, og jeg har altid fået et kvalificeret svar. Hun har været god til at “tænke ud af boksen” og komme med forskellige løsningsforslag – både med inddragelse af dyrlæge og homøopatisk behandling – i forhold til det problem, jeg stod overfor. Jeg har også profiteret meget af at følge hundetræningskurser hos Betina.

Med Betinas hjælp og støtte blev Trofast en hund, der fik et meget bedre forhold til andre hunde og mennesker, og jeg fik brugbare redskaber til, hvordan jeg skulle håndtere det, når vi stod i situationen.”
Karin Kølle og Trofast


  • Tilmeld nyhedsbrev

    Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!