Grisha Stewart – ER AFHOLDT!
For english version – click here!   

DogWise indbyder til et brag af et weekendseminar. For første gang i Danmark vil Grisha Stewart afholde et weekendseminar for hundeinstruktører, trænere og adfærdsbehandlere. Grisha Stewart, er en af USAs førende hundetrænere og kommer til Danmark d. 8-9 juni 2013. Grisha er kendt over hele verden for sit arbejde med reaktive hunde. Hun er indehaveren af Ahimsa Dog Training i Seattle og udvikleren af træningsmetoden BAT (Behavior Adjustment Training).

Grisha Stewart har specialiseret sig reaktive og aggressive hunde, men afholder også klassiske kurser. På grund af BAT teknikkens effektivitet og enkelthed, har denne teknik spredt sig hurtigt over hele verden. Nu er turen så kommet til Danmark!

Behavior Adjustment Training, eller BAT, går ud på at ændre hundens reaktive (aggressive) adfærd, og gennem den “funktionelle belønning” lærer hunden at opfylde sine behov på andre måder. Med andre ord, er BAT en hunde- & brugervenlig metode der styrker hunden til at tackle sine udfordringer og reagere mere positivt på og i sine omgivelser. Hunden får øget selvtillid, opnår ro og genvinder tryghed og kontrol gennem fredelig kommunikation. BAT bruger funktionelle og bonusbelønninger, kombineret med klikkertræning og systematisk desensibilisering til at hjælpe hunde træffe et bedre valg på uden at begå “fejl”.

Seminaret omhandler:
Frygt, angst, aggressivitet for mennesker og andre hunde, og forebyggelse af dette. Frustrationer i hilse- & møde situationer. Træning i BAT og BAT set-ups. Hvalpesocialisering. Konflikt mellem hunde i samme flok. Hvordan man træner væk hegnsaggressivitet m.m. 
Ud over teori vil der være en masse praktiske demonstrationer med hunde begge dage. For at demonstrere hvor hurtigt og effektivt BAT træning virker, vil de samme hunde deltage begge dage.

Weekendseminaret/kurset henvender sig primært til uddannede instruktører samt adfærdsbehandlere som en introduktion og læring i brug af BAT for at bedre kunne hjælpe hunde og deres ejere. Du kan også med deltagelse i dette seminar vælge efterfølgende at tage Grisha´s workshop og blive certificeret BAT-trænerDu kan læse mere om BAT og Grisha Stewart på hendes hjemmeside www.functionalrewards.com

Seminaret afholdes i dejlige landlige omgivelser i Tune (tæt på København). Der er mulighed for at overnatte på stedet, såfremt du ønsker overnatning – kontakt mig!

Læs mere om Tune kursuscenter

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • BAT træning 02-06-12

  Husk bagefter at se næste video for at se mere om den sorte hund og virkningen af BAT

  Den samme hund fra ovenstående video som før var bange for mennesker og især børn!

  [Tilbage til weekendseminar]
 • Praktisk info

  Pris for 2 dages seminar 3.600,- DKK inkl. lækker frokosbuffét m/drikkevarer samt kaffe/the, kager/frugt i pauserne.
  Pris for de hurtige 3.200,- DKK (ved tilmelding inden d.1. september 2012)

  Fuldbooket! samt venteliste

  Kurset afholdes på engelsk.

  Begrænsede pladser, max antal deltagere er 50 prs.
  Tilmelding er nødvendig. Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke.

  Tilmelding på mail!

  Endelig tilmelding først efter indbetalt kursusgebyr på
  konto nr. 6271 868 799 reg. nr. 2343.

  Sted: Tune kursuscenter
  Dato: 8-9 juni 2013 AFHOLDT!
  Tid: 10.00 – 18.00 (lørdag)
  Tid: 10.00 – 17.00 (søndag) 

  Kurset er uden hund for deltagerne, dog vil der være live demo på hunde med problemadfærd.
  Der udleveres kursusbevis/diplom for deltagelse af hele weekenden ved 100% fremmøde (2 dage)