Få hjælp til din hunds adfærd og træning – online!

Forløb, Enetimer, Rådgivning, Adfærdskonsultationer, Workshops.
Vidste du at trænings- og adfærdsudfordringer kan tilrettelægges online?

Jeg har i flere år rådgivet hundeejere med adfærds- og træningsudfordringer gennem individuelle forløb, enetimer og konsultationer online.

I et online forum vil vi kunne tilrettelægge et handlings- og træningsforløb på samme måde som hjemme hos dig selv.

Hvad skal jeg vælge?
Afhængig af din hunds udfordringer i hverdagen vil jeg hjælpe dig til at vælge den online hjælp som giver dig og din hund den bedste træningssucces!

Du er velkommen til at ringe mig for en snak omkring din hund og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst på 60173717 eller send en mail på dogwise@dogwise.dk

Jeg hjælper dig med værktøjer der virker!
Min professionelle hjælp til dig og din hund bygger på veldokumenteret viden omkring hundeadfærd og hundetræning.

Du kan læse mere om mig her www.dogwise.dk/om-mig/

Hvilke problemer kan jeg hjælpe dig med online?
Der er faktisk ikke grænser for hvad vi sammen kan udrette af adfærds- og træningsproblemer online, her er nogle få eksempler:

Håndteringstræning
(negleklip, seletræning, rense øre/øjne, børste, dyrlæge forberedelse m.m)
Gå-Pænt i snor (ja, du læste rigtigt)
Indkald
Motivation og samarbejde
Hvalpestart – få den bedste start for jeres fælles fremtid!
Opmærksomhedskrævende adfærd
Gøer i haven
Separationsangst (alene-hjemme problemer)
Ressourceforsvar (hunden vogter mad/genstande)
Lydangst, Lydtræning
Ny hund! – omplaceringshund eller rescuehund
BAT Behavior Adjustment Training (håndtering, tiltag og træning omkring din hunds reaktivitet på gåturen eller i hjemmet)

NYT Online forløb på 6 uger
Hvalpestart – få den bedste start for jeres fælles fremtid!

https://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/din-droemme-hvalp/

Hvordan foregår det?
Min online platform er enkel men samtidigt kan jeg dele undervisningsvideoer, dokumenter og illustrationer fra min egen skærm. Den er gratis for dig, du modtager et link som du åbner og så er du inde i vores private møderum.

Forud for vores møde modtager du en mail med informationer og spørgsmål som danner grundlaget for min tilrettelæggelse samt gennemgang af dine private videoer, som du har optaget med din smartphone, af din hunds adfærd i de pågældende situationer.

Hvad koster det?
Forløb fungerer bedst!
Uanset hvilken udfordring du står med vil jeg altid anbefale et forløb for at du ind imellem vores online træningsforløb kan implementere de fornødne ændringer.

Jeg tilbyder derfor som et minimum
3 x forløb til 1800 kroner.
derefter kan du tilkøbe ekstra online timer til 600 kroner pr. time.

For mere langvarige handling og træningsprogrammer vil det kræve
6 x forløb til 3600 kroner.

Du får altid tilsendt et link på vores videosamtale/lydoptagelser efterfølgende i en mail som du kan lytte til igen og igen.

Workshops – kommer!
Der kommer som noget nyt online tiltag – Workshops og Webinarer i:

Sådan får du din hund tryg – alene hjemme
Det vil være ud fra den populære Workshop – Sådan får du din hund tryg – alene hjemme, nu online!
læs om den her
https://www.dogwise.dk/workshop/laer-din-hund-vaere-alene-hjemme/

Mange tak og
pas godt på hinanden derude ❤️

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Hvad siger andre?

  Hej Betina 🙂 Tak for mail

  Det går fortsat godt – stille og roligt fremad. Trækkeriet er blevet meget meget bedre. Stadig noget i starten men bedre! Faktisk har vi så dejlige gåture at det føles “helt normalt”. Minto er blevet god til at se på noget og snuse videre. Han hopper ikke op ad mig mere og kan selv begynde at gå hvis vi har lavet et stop. Faktisk kunne han i dag snuse rundt i græsset mes jeg lige kiggede på min mobil – det var for at teste ham af.

  Vi havde en enkelt “tur” med en dame og hendes hund som absolut skulle stille sig op og kigge på os. Jeg fik vendt Minto og smidt godbidder og så gik vi en anden vej. Men det skal siges at det var en dag hvor mange ting pludselig blev for meget da vi gik ud. Nu har jeg så lært det!

  Jeg har fundet et dejligt sted at gå tur. Her kan vi snuse og gå. Andre hunde er på fin afstand og unger der skreg et sted var/er også lige meget.

  Jeg syntes Minto udvikler sig lige nu – så dejligt! Jeg kan se en anden måde han slapper af på inde – han sover (det har han altid gjort men på en anden måde). Du spurgte til hans sovestilling? Jeg svarede at han sov i alle stillinger. Det gjorde han så ikke, det kom jeg i tanke om da han forleden sov på ryggen. Det har han aldrig gjort før. Men det gør han så nu!

  SÅ inden vi skal ud tager jeg mig stille og roligt god tid. Jeg smider godbidder uden for lågen så kan han starte med det. Minto vælger selv vejen. Så er vi godt på vej. OG underligt nok, efter han selv vælger går han altid over på den anden side af vejen.

  Så af hjertet TAK for dine øjne på os og for dine gode råd og vejledninger. Jeg har fået værktøj som virker for os. Du har hjulet mig til at slappe af fordi jeg ved hvad jeg skal. Du har hjulpet mig til en bedre forståelse af Minto´s adfærd så jeg kan hjælpe ham. Jeg tænker at Minto nu stoler bedre på mig – for jeg kommer ikke til at presse ham ud i noget han ikke kan lide. (Jeg begynder at træne frivillig håndtering med selen). Så vi trænere videre og glæder os til vi ses igen. Ha en dejlig dag <3

  KH Vibeke og Minto

   

   

 • Kontakt mig

  kontakt mig på mobil 60173717 eller på mail dogwise@dogwise.dk

  Glæder mig til at møde dig og din hund, online 🙂

  Betina Sabinsky
  DogWise

  Jeg elsker dyr, og sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage.
  Min passion er hunde, og jeg brænder for at formidle og øge forståelsen for deres adfærd.

  Hunde bliver ofte misforstået og det giver frustrationer og konflikter i hverdagen. Hvert år bliver 15.000 hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer og mange tusinder skifter hjem eller ender på internat.

  Mit mission er at hjælpe og vejlede dig med hvordan du bedst forebygger problemer, hvordan du takler træningsmæssige udfordringer samt hvordan du bedst håndterer din hunds adfærd når problemerne opstår.

  Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Min træning er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund. Der bliver på intet tidspunkt brugt tvang eller noget der påfører ubehag eller smerte på din hund. Alle udfordringer og problemstillinger løses og trænes på hundens egne præmisser, i hunden eget tempo.

  Jeg kender hunde
  De sidste 18 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tilegnet mig den viden jeg har idag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer bedst. De sidste 5 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.