• Adfærdskonsultation
  En rådgivende adfærdskonsultation med problemløsning på din hunds uønskede adfærd indeholder:
  2,5 times besøg i dit hjem (læs også Skype session i widget til højre), her får vi udredt selve årsagen til din hunds problematiske adfærd samt udført øvelserne i praksis med din hund. Øvelserne er tilpasset dig og din hund. Du modtager også efterfølgende en skriftligt handlings/træningsplan med øvelserne beskrevet trin for trin, som er nødvendige for ændring af din hunds adfærd, samt 2 efterfølgende skype/tlf. opfølgninger.

  Pris 2.100,- ekskl. kørsel

 • TræningsPas
  For dig som har modtaget en adfærdskonsultation med handlings- & træningsplan. Her kan du efterfølgende booke praktiske træningstimer, hvor du har mulighed for at træne videre og øge kravene med din hund. Hvert TræningsPas er på 30 minutter ad gangen. Da vi træner på at formindske din hunds frygt, angst og aggressivitet, vil din hund kun kunne klare små korte træningspas.Træningen foregår på træningsarealer i Greve eller omegn. Figuranter (menneske og hund) kan arrangeres.

  10-turs klippekort á 30 minutter
  Pris  1.999,-
  (Du sparer 501,-)

  5-turs klippekort á 30 minutter
  Pris 1.000,-
  (Du sparer 250,-)

  3-turs klippekort á 30 minutter
  Pris 650,-
  (Du sparer 100,-) 

 • Adfærdskonsultation med opfølgende besøg
  En rådgivende adfærdskonsultation med problemløsning på din hunds uønskede adfærd indeholder:
  2,5 times besøg i dit hjem (læs også Skype session i widget til højre), her får vi udredt selve årsagen til din hunds problematiske adfærd samt udført øvelserne i praksis med din hund. Øvelserne er tilpasset dig og din hund. Du modtager også efterfølgende en skriftligt handlings/træningsplan med øvelserne beskrevet trin for trin, som er nødvendige for ændring af din hunds adfærd. Der vil være 1 praktisk opfølgning af 1,5 times varighed i hjemmet, samt 2 efterfølgende skype/tlf. opfølgninger.

  Pris 2.850,- ekskl. kørsel 

 • Enetimer / Private sessions
  På en enetime vil vi kunne træne hjemme hos dig eller på træningsareal i Greve Main. En enetime er for dig som ikke har mulighed for at deltage på nogle træningshold og ønsker træningsredskaber til lydighed m.m. Her kan også trænes indkald, gå-pænt i snor, ikke hoppe op, fokus og kontakt, motivation og samarbejde, gøen i haven m.m.

  Pris 500,- pr. time ekskl. kørsel
  For virksomheder er prisen ekskl. moms

  Aktuelt
  Tilbud på 3 x enetimer 1.300,-  ekskl. kørsel
  (Du sparer 200,-)

  Tilbud på 10 x enetimer 4.000,-  ekskl. kørsel
  (Du sparer 1.000,-)

 • Hund og Kat under samme tag
  Vi hjælper dig gennem problemer med din hund og kat. Denne rådgivning og træning foregår udelukkende på Skype . Du får 3 Skype sessions på 45. min. inkl. analyse af dine videoer der viser problematikken, samt dertilhørende trænings- og behandlingsplan. Teamet bag Hund og Kat er Betina Sabinsky og katteekspert Michelle Garnier

  Pris 2.100,- (udføres kun over Skype)

 • Alternativ terapi
  Jeg tilbyder flere former for alternativ terapi som jeg inddrager i adfærdsterapien efter ønske, herunder telepati, reiki healing samt forskellige former for homeopati og Bachs blomsterterapi. Dette bruges i forbindelse med forskellige former for mentale eller fysiske ubalancer hos både dyr og mennesker.Jeg er uddannet reikihealer i 3 grad, Bach terapeut fra Polaris-centeret, Telepati og at få “beskeder” fra afdøde og dyrene har jeg kunnet helt fra barn, men har brugt hele livet på at forfine det. Er du interesseret i Healing eller Bach terapi? kontakt mig for information, forløb og priser på 60173717

  Pris 650,-  Telepati med dit dyr og svar i renskrevet format

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Hvalpetest

  Vil du gerne have hjælp med at vælge den rigtige hvalp til dig eller din familie? En hvalp som indeholder de potentialer du gerne vil gøre brug af  i fremtiden, både som brugshund og/eller til familiehund? Er du opdrætter og vil have hjælp til at parre hvalpene med den rigtige familie og i det helt rigtige miljø, så du sikrer dig den bedste start for hvalpene?

  Jeg tilbyder min hjælp og vejledning med at finde de helt specifikke egenskaber som du ønsker af din hvalp hos opdrætteren. Her vil jeg kunne give dig en guideline på de egenskaber der er mest karakteristiske for hvalpene, samt hvilket miljø der bedst vil være hvalpens rette element.

  Kontakt mig for information og priser på 60173717

   

 • Køb af hund

  Er du i tvivl om hvilken race der passer til dig og din familie? Har I en aktiv hverdag, eller ønsker I en rolig hund der ikke kræver den store aktivitet? Det gælder om at vælge den race som højst sandsynligt passer til Jeres familiestruktur samt aktivitetsniveau.

  Årligt bliver der aflivet 15.000 hunde samt omplaceret mange, mange flere primært grundet fejlkøb. Disse hunde udvikler adfærdsproblemer som giver frustrationer for ejerne – dette kan undgås med den rette vejledning.

  Kontakt mig for information og priser på 60173717

   

 • Skype sessions

  Bor du langt væk? Eller er det ikke muligt for dig i dagtimerne? Måske har du enkelte spørgsmål omkring træning, eller hjælp til din hunds adfærd som nemt kan klares over telefonen eller Skype.

  Forudbooking nødvendig på 60173717

  Almindelig rådgivning
  pris pr. 30 min. 250,-

  Adfærdskonsultation
  pris 1.695,- (du sparer 405,- samt kørsel)

  Download Skype – helt gratis på din pc
  hent den her… 

  Kontakt info på skype: betina.sabinsky

  .

  .

  .

  .

  [Læs mere]