BAT Træning – fra reaktiv til proaktiv

Behavior Adjustment Training, eller BAT, går ud på at ændre hundens reaktive (aggressive) adfærd, angst eller frustration.Gennem den “funktionelle belønning” lærer hunden at opfylde sine behov på andre måder. Med andre ord, er BAT en hunde- & brugervenlig metode der styrker hunden til at tackle sine udfordringer og reagere mere positivt på og i sine omgivelser. I BAT TræningsPas øger du hundens selvtillid, opnår ro og genvinder tryghed og kontrol gennem fredelig kommunikation. BAT bruger funktionelle og bonusbelønninger, kombineret med klikkertræning og systematisk desensibilisering til at hjælpe hunde træffe et bedre valg på uden at begå “fejl”.

Metoden BAT er udviklet af Grisha Stewart, hun er en af USAs førende hundetrænere. Grisha Stewart er kendt over hele verden for sit arbejde med reaktive hunde. Hun er indehaveren af Ahimsa Dog Training i Seattle og er især kendt for hendes bog BAT (Behavior Adjustment Training). Ved tilrettelagte set-ups arbejder vi udelukkende med din hunds adfærd, at hjælpe din hund til at frivilligt tage et selvstændigt venligt og godt valg. Vi arbejder under hundens stresstærskel- & zone hvor det er muligt for din hund at vælge selv og vise den adfærd vi som hundeejere ønsker. Vi træner på at indarbejde en god adfærd men som stadig giver din hund den funktionalitet som hunden ønsker at opnå – afstand og tryghed! Når din hund lærer at den har en valgmulighed vil din hund blive mere venligt nysgerrig på sine omgivelser og det før så “farlige” vil blive mindre og mindre farligt. Med andre ord, er BAT en hunde- & brugervenlig metode der styrker hunden til at takle sine udfordringer og reagere mere positivt på og i sine omgivelser. Hunden får øget selvtillid, opnår ro og genvinder tryghed og kontrol gennem fredelig kommunikation.

BAT bruger funktionelle og bonusbelønninger, kombineret med klikkertræning og systematisk desensibilisering. Der bruges ingen korrektioner eller irettesættende metoder (positiv straf eller negativ forstærkning). All træning og problemløsning tager udgangspunkt i 100% positive metoder, det er din garanti for et (k)ærligt samarbejde.

Du kan vælge følgende forløb.

1 BAT-forløb indeholder: 
(for førstegangs klienter)
1,5 times teoretisk og praktisk undervisning
3 TræningsPas á 60 minutter
Ekstra: + små filmklip af dig og din hunds BAT forløb.
Pris 2.700 kr.

2 BAT-forløb indeholder:
(for førstegangs klienter)
1,5 times teoretisk og praktisk undervisning
3 TræningsPas á 60 minutter
Ekstra: + Film af dig og din hunds BAT forløb pr. gang, samt kronologisk vurdering efter hver træningsgang med beskrevet fokuspunkter/tiltag og forbedringer.
Pris 5.100 kr.

Jeg er CBATI (Certificeret BAT instructor)
eksamineret live af selveste Grisha Stewart som den eneste i Danmark i BAT 2.0

For booking, kontakt mig på mobil 60173717

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Se BAT introduktion

  En introduktion til BAT
  med Grisha Stewart.

 • Booking

  For booking
  kontakt mig på mobil 60173717.

 • Praktisk info

  Træningspladsen 
  adresse: Greve Main nr. 23 (ved siden af Dan Automater Struer A/S)

  Træningsudstyr 
  sele til din hund er påkrævet for at gå til træning hos DogWise,
  flexliner, halv og helkvælerhalsbånd er ikke tilladt!

  Din instruktør er   Betina Sabinsky