Adfærdskonsultation

07.01.2021
Jeg har videreudviklet min hjælp til dig og din hund for bedste træningssucces!

Det betyder at jeg ikke laver traditionelle Adfærdskonsultationer mere som den du kan læse herunder.

Du kan læse mere omkring min hjælp i et Forløb i en kombination af online og hjemmebesøg her www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/online-hjaelp-til-din-hund/

En adfærdskonsultation eller adfærdsvejledning, er en rådgivende samtale hjemme hos dig, i din hunds vante og trygge miljø. Her fokuserer vi udelukkende på problemløsning af din hunds uønskede adfærd. Samtalen er vigtig da den danner grundlaget for den handlings- & træningsplan som jeg efterfølgende skræddersyer til dig og din hund.

En konsultation tager 2,5 time med en indledende samtale og dernæst skitserer jeg en handlingsplan som tilpasses vidt muligt ind i jeres eksisterende hverdag. Efterfølgende laver vi praktiske øvelser på den nødvendige træning med din hund.
3-5 hverdage efter  modtager du din skriftlige trænings- og handlingsplan med øvelserne beskrevet trin for trin. Vi aftaler dernæst datoer for 3 telefoniske/online opfølgninger.

All træning og problemløsning tager udgangspunkt i 1 positive træningsmetoder, det er din garanti for et (k)ærligt samarbejde.

En adfærdskonsultation/rådgivning kan også bruges forebyggende hvis du er i tvivl omkring hvordan din hund skal stimuleres, trænes eller på andre måder have hjælp til jeres fremtidige samarbejde og trivsel sammen.

“Vi havde kæmpet en kamp med vores hund i næsten et år, og vi var parate til at finde et nyt hjem til ham og opgive kampen. Men vi gav det en sidste chance og kontaktede Betina Sabinsky, DogWise.Untitled

De værktøjer Betina har givet os, har været alt afgørende. Vi har nu fået den skønneste hund, og vi arbejder stadig en del på det, og værktøjerne er med til at gøre hverdagen meget nemmere. Vi kan slet slet ikke forstå, at vi for 3 måneder siden var villige til at opgive kampen og give ham væk.

Tak endnu en gang for alt din hjælp. Det går stadig rigtig godt med Buster og vi ser stadig fremskridt. Så vi er super glade!
Bedste hilsner/Tommy og Pernille”

Eksempler på adfærd som kan være problematiske og hvor en adfærdskonsultation er nødvendig:
Seperationsangst (alene-hjemme problemer)
Resourceforsvar (hunden vogter mad/genstande)
Opmærksomhedskrævende adfærd
Lydangst

Er din hund;
Reaktiv (aggressiv) adfærd overfor hunde, mennesker, biler, joggere m.m.
Angst og frygt (eks. andre hunde, mennesker m.m.)
Stresset (hyper/damp) adfærd
Frustreret i møder med andre hunde/mennesker
Henvises der til BAT Træning, læs mere her
https://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/bat-traening/

Konsultation 1:
2,5 times besøg
skriftlig handlings- & træningsplan, løsningsforslag samt trin-for-trin øvelser
3 telefoniske eller online (via Zoom) opfølgninger á 20 minutter.
Pris 3.200 kr. + kørsel

Konsultation 2:
2,5 times besøg
skriftlig handlings- & træningsplan, løsningsforslag samt trin-for-trin øvelser
3 telefoniske eller online (via Zoom) opfølgninger á 20 minutter.
samt 1 opfølgende besøg på 50 minutter
Pris 3.800 kr. + kørsel

Kørsel udgør 5 kr. pr. km.

Du vil have mulighed for at kunne supplere din træning med yderligere enetimer på din adresse eller træning i Greve.

GemGem

GemGem

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Hvad siger andre?

  “Jeg lærte Betina Sabinsky at kende da jeg kontaktede hende vedr. adfærdsbehandling, fordi Trofast havde svært ved at håndtere andre hunde og mennesker i en grad, så det var vanskeligt at færdes med ham.

  Jeg har altid oplevet Betina som meget seriøs, engageret og nærværende i det, hun beskæftiger sig med. Betina anvender en holistisk tilgang og kommer hele vejen rundt om problemstillingen, og det har virket rigtig godt for Trofast og mig. Betina har altid været til rådighed, når jeg kontaktede hende med spørgsmål, og jeg har altid fået et kvalificeret svar……

  Med Betinas hjælp og støtte blev Trofast en hund, der fik et meget bedre forhold til andre hunde og mennesker, og jeg fik brugbare redskaber til, hvordan jeg skulle håndtere det, når vi stod i situationen.”
  Karin Kølle og Trofast