Adfærdskonsultation

En adfærdskonsultation eller adfærdsvejledning, er en rådgivende samtale hjemme hos dig, i din hunds vante og trygge miljø. Her fokuserer vi udelukkende på problemløsning af din hunds uønskede adfærd. Samtalen er vigtig da den danner grundlaget for den handlings- & træningsplan som jeg efterfølgende skræddersyer til dig og din hund.

En konsultation tager 2,5 time med en indledende samtale og dernæst skitserer jeg en handlingsplan som tilpasses vidt muligt ind i jeres eksisterende hverdag. Efterfølgende laver vi praktiske øvelser på den nødvendige træning med din hund.
3 hverdage efter  modtager du din skriftlige trænings- og handlingsplan med øvelserne beskrevet trin for trin. Vi aftaler dernæst datoer for 2 telefoniske opfølgninger.

All træning og problemløsning tager udgangspunkt i 100% positive metoder, det er din garanti for et (k)ærligt samarbejde.

En adfærdskonsultation/rådgivning kan også bruges forebyggende hvis du er i tvivl omkring hvordan din hund skal stimuleres, trænes eller på andre måder have hjælp til jeres fremtidige samarbejde og trivsel sammen.

“Vi havde kæmpet en kamp med vores hund i næsten et år, og vi var parate til at finde et nyt hjem til ham og opgive kampen. Men vi gav det en sidste chance og kontaktede Betina Sabinsky, DogWise.Untitled

De værktøjer Betina har givet os, har været alt afgørende. Vi har nu fået den skønneste hund, og vi arbejder stadig en del på det, og værktøjerne er med til at gøre hverdagen meget nemmere. Vi kan slet slet ikke forstå, at vi for 3 måneder siden var villige til at opgive kampen og give ham væk.

Tak endnu en gang for alt din hjælp. Det går stadig rigtig godt med Buster og vi ser stadig fremskridt. Så vi er super glade!
Bedste hilsner/Tommy og Pernille”

Eksempler på adfærd som kan være problematiske og hvor en adfærdskonsultation er nødvendig:
Seperationsangst (alene-hjemme problemer)
Resourceforsvar (hunden vogter mad/genstande)
Reaktiv (aggressiv) adfærd overfor hunde, mennesker, biler, joggere m.m.
Angst og frygt (eks. lyde, hunde, mennesker m.m.)
Stresset (hyper/damp) adfærd
Opmærksomhedskrævende adfærd

Konsultation 1:
2,5 times besøg
skriftlig handlings- & træningsplan, løsningsforslag samt trin-for-trin øvelser
2 telefoniske opfølgninger
Pris 2.900 kr. + kørsel

Konsultation 2:
2,5 times besøg
skriftlig handlings- & træningsplan, løsningsforslag samt trin-for-trin øvelser
2 telefoniske opfølgninger
1 opfølgende besøg på 60 minutter
Pris 3.500 kr. + kørsel

Kørsel udgør 5 kr. pr. km.

Efterfølgende vil du kunne supplere med praktisk træning sammen med din hund på vores træningsplads, eller yderligere besøg i dit hjem.
Se med her:

 • TræningsPas
  med BAT (Behavioral Adjustment Training) træning  for den angste, frustrerede eller reaktive hund.
 • Enetimer
  for efterfølgende praktisk træning.

GemGem

GemGem

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Telefon/Skype rådgivning

  Bor du langt væk?
  Eller er det ikke muligt for dig i dagtimerne?

  Måske har du enkelte spørgsmål omkring træning, eller hjælp til din hunds adfærd som nemt kan klares over telefonen eller Skype.

  Forudbooking er nødvendigt på 60173717

  Rådgivning
  pris pr. 60 minutter 600 kr.
  klippekort 5 x 30 minutter pris 1500 kr.

  Download Skype – helt gratis på din pc
  hent den her… 

  Kontakt info på skype: betina.sabinsky

  [Læs mere]
 • Hvad siger andre?

  “Jeg lærte Betina Sabinsky at kende da jeg kontaktede hende vedr. adfærdsbehandling, fordi Trofast havde svært ved at håndtere andre hunde og mennesker i en grad, så det var vanskeligt at færdes med ham.

  Jeg har altid oplevet Betina som meget seriøs, engageret og nærværende i det, hun beskæftiger sig med. Betina anvender en holistisk tilgang og kommer hele vejen rundt om problemstillingen, og det har virket rigtig godt for Trofast og mig. Betina har altid været til rådighed, når jeg kontaktede hende med spørgsmål, og jeg har altid fået et kvalificeret svar……

  Med Betinas hjælp og støtte blev Trofast en hund, der fik et meget bedre forhold til andre hunde og mennesker, og jeg fik brugbare redskaber til, hvordan jeg skulle håndtere det, når vi stod i situationen.”
  Karin Kølle og Trofast

  [Læs mere]