Indkaldskursus
(for alle hunde uanset alder) 

Kommer din hund ikke når du kalder? Er din hund altid uinteresseret i dig når der er andre hunde eller spændende dufte i nærheden? Så er dette kursus noget for dig! Her lærer du et indkald der virker – hver gang!

 

 

OBS! Der bliver ikke planlagt nye hold p.t!

Datoer:
Pris 625 kr. 

Observatører pris 400 kr.
Observatører er for dig som ikke har mulighed for at træne med egen hund, har en hund som stresser for meget sammen med andre hunde eller er nysgerrig efter træningsmetoden og vil arbejde med det hjemme i vante omgivelser.

Bemærk:
ingen bemærkninger….

Kurset strækker sig over 3 ganges intensive træningstimer, hvor vi trinvist opbygger et sikkert indkald. Det kræver at du træner det ofte, gerne hver dag hvor du er ude og går tur med din hund. For at kunne give sin hund frihed, er det nødvendigt med et sikkert indkald. Dette kursus er for alle hunde og deres ejere som har problemer med det daglige indkald. Træningen sker med positiv indlæring for ændring af adfærden. Der stilles krav til at hunden har sele på for at kunne deltage i kurset, hel- & halvkvælerhalsbånd er ikke tilladt.

Erfaring med klikkertræning er ikke nødvendig, du kan sagtens bruge et ord eller lyd som markør.
Du lærer hvordan du med positiv træning kan ændre din hunds trækkende adfærd. Du øger dine færdigheder i positiv belønning og hvordan dette bruge i praksis samt hvordan du ændrer din hunds motivation til ikke at trække i linen gennem (k)ærlig kommunikation…

læs mere om  klikkertræning  

Bemærk: er din hund utryg, bange eller reaktiv (aggressiv) mod andre hunde/mennesker henvises du til BATWise eller til private enetimer. Ring gerne på 60173717 såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål til dette.

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Indkald

  Info
  max. 5 kursister på holdet
  sele er påkrævet!
  pris 625,-
  3 træningsgange

  Ved tilmelding via mail, bedes du oplyse følgende;
  dit navn, adresse, mobil nr., hunds race/bl., fødselsdato, navn, samt evt. særlige hensyn.

  For tilmelding

  eller ring på 60173717.

  Din tilmelding er først endelig ved din indbetaling. Indbetalingen er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse, fortrydelse, sygdom eller afbud grundet tæve i løbetid. Dog bliver din indbetaling refunderet i tilfælde af at kurset aflyses.

  [Læs mere om Betina]
 • Praktisk info

  Træningspladsen 
  adresse: Greve Main nr. 23 (ved siden af Dan Automater Struer A/S)

  Træningsudstyr 
  sele til din hund er påkrævet for at gå til træning hos DogWise,
  flexliner, halv og helkvælerhalsbånd er ikke tilladt!

  Din instruktør er   Betina Sabinsky

 • DogWise Shop

  Mangler du sele og line til din hund? DogWise Shop har unikke produkter med udvalgte seler og liner for optimal bevægelsesfrihed til din hund, ren nydelse 🙂

  Hver måned nye tilbud på The Perfect Match (1 sele + 1 line)

  Shop

   

  [Gå til Shoppen]