Fortsættere kursus 

(for kursister der har gået på Hvalpe og Unghund eller kursister der har gået andre steder og med kendskab til klikkertræning i forvejen)

Dette hold kræver at du har gennemgået Begynderkursus i grundfærdigheder eller har kendskab til klikkertræning i forvejen andre steder fra. Vi fortsætter her med det positive samarbejde samt øger kravene i basiskompetencer. Vi lærer nye og mere avancerede grundfærdigheder for en mere kompetent hund. Her får din hund et større og mere udvidet “arkiv” af øvelser som vil øge din hunds læringspotentiale til at sikkert og nemt kunne udføre kæder samt mere komplekse delmomenter.

Vi arbejder desuden med flyd, stimulikontrol (kommando/signal påsætning) samt baglænskædning. Dog tages der altid hensyn til hvor langt du og din hund som ekvipage er nået.

OBS! Der bliver ikke planlagt nye hold p.t!

Datoer:
Pris 850 kr. 

Bemærk:
Primært indendørs træning, dog kan der forkomme enkelte ganges udendørs træning. Der vil være pauser indlagt i træningsgangene, vær derfor opmærksom på de følgende træningsdatoer.

Du øger dine færdigheder i klikkertræning på mere øvet niveau, fokus på videreudvikling af hverdagslydighedsøvelser samt motivation og attitude.

læs mere om klikkertræning 

Bemærk: er din hund utryg, bange eller reaktiv (aggressiv) mod andre hunde/mennesker henvises du til BATWise eller til private enetimer. Ring gerne på 60173717 såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål til dette.

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Fortsættere

  for eksisterende kursister eller kursister der har kendskab til klikkertræning i forvejen

  max. 7 kursister på holdet
  vacc. samt forsikring skal fremvises
  6 træningsgange

  Ved tilmelding via mail, bedes du oplyse følgende;
  dit navn, adresse, mobil nr., hunds race/bl., fødselsdato, navn, samt evt. særlige hensyn.

  For tilmelding

  eller ring på 60173717.

  Din tilmelding er først endelig ved din indbetaling. Indbetalingen er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse, fortrydelse, sygdom eller afbud grundet tæve i løbetid. Dog bliver din indbetaling refunderet i tilfælde af at kurset aflyses.

 • Praktisk info

  Træningspladsen 
  adresse: Indendørs træning på Greve Main nr. 38 (ved AA Transport)
  adresse: Greve Main nr. 23 (ved siden af Dan Automater Struer A/S)

  Træningsudstyr 
  sele til din hund er påkrævet for at gå til træning hos DogWise,
  flexliner, halv og helkvælerhalsbånd er ikke tilladt!

  Din instruktør er   Betina Sabinsky