CBATI-color-logo
BAT Træning
(Behavioral Adjustment Training/Adfærdsregulerende træning)

Fra reaktiv til proaktiv
BAT 2.0 med certificeret instruktør 


OBS! Der er ingen hold p.t
Du er velkommen at ringe for at booke et privat BAT-forløb.
Læs mere her https://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/bat-traening/

Dette helt unikke kursus henvender sig til dig der har en hund som reagerer reaktiv (aggressivt) mod andre hunde, cykler, joggere eller biler. Årsagen til din hunds adfærd bunder i en dybereliggende stress gennem angst, frygt eller usikkerhed. Reaktiv adfærd er som regel forårsaget af ingen til dårlig prægningsocialisering, chock eller trauma fra overfald eller for voldsom leg med andre hunde, og/eller manglende valgmuligheder samt stressrelaterede årsager.

Med BAT-træning bliver du ekspert i at give din hund et valg – et andet valg – et godt valg! Et godt valg med en venlig adfærd i stedet for den fremadbrusende, gøende og reaktive (aggressive) adfærd. BAT er en metode der hjælper hunde med reaktiv adfærd ved at lære dem hvordan de selv kan håndtere sociale- og miljømæssige press på en venligere måde ved hjælp af deres helt eget sprog. BAT lærer dem hvordan de stadigvæk kan opnå den funktionelle belønning (eks. afstand til det “farlige”) som jo var den oprindelige hensigt med lige den reaktive adfærd. Hunden vil blive styrket i at lære at de faktisk kan træffe et valg og lære at håndtere situationen på en bedre måde, samtidigt med at ejeren forstår og respekterer disse valg. BAT øger selvtillid og din hunds sociale færdigheder samt styrker/genopbygger tilliden mellem dig og din hund. BAT kan bruges til alle typer af adfærd som man ønsker at arbejde med, dette kursus fokuserer dog udelukkende på reaktiv adfærd.

Med andre ord, er BAT en hunde- & brugervenlig metode der styrker hunden til at takle sine udfordringer og reagere mere positivt på og i sine omgivelser. Hunden får øget selvtillid, opnår ro og genvinder tryghed og kontrol gennem fredelig kommunikation. BAT bruger funktionelle og bonusbelønninger, kombineret med klikkertræning og systematisk desensibilisering. Der bruges ingen korrektioner eller irettesættende metoder (positiv straf eller negativ forstærkning).

Metoden BAT er udviklet af Grisha Stewart, hun er en af USAs førende hundetrænere. Grisha Stewart er kendt over hele verden for sit arbejde med reaktive hunde. Hun er indehaveren af Ahimsa Dog Training i Seattle og er især kendt for hendes bog BAT (Behavior Adjustment Training).

På kurset arbejder vi udelukkende med din hunds adfærd, at hjælpe din hund til at frivilligt tage et selvstændigt venligt og godt valg. Vi arbejder under hundens stresstærskel- & zone hvor det er muligt for din hund at vælge selv og vise den adfærd vi som hundeejere ønsker. Vi træner på at indarbejde en god adfærd men som stadig giver din hund den funktionalitet som hunden ønsker at opnå – afstand og tryghed! Når din hund lærer at den har en valgmulighed vil din hund blive mere venligt nysgerrig på sine omgivelser og det før så “farlige” vil blive mindre og mindre farligt.

Vi arbejder med hundens naturlige adfærd i et flow og naturlige forstærker, der kun vil være 2 hunde på af gangen pr. træningsgang fra anden til tredje træningsgang dernæst vil alle seks hunde være på banen den fjerde, femte og sjette træningsgang. Det vil sige at du vil deltage 6 træningsgange totalt, 3 gange uden hund og 3 gange med hund. Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig om teorien og få indblik i håndteringen af den praktiske del uden at du skal bekymre dig om din hund på stedet. Du lærer rigtig meget af både observation og praktisk håndtering. Som en gruppe vil vi også diskutere hinandens problemstillinger og udfordringer samt andre adfærdsmodificerende øvelser vi kan træne hjemme. På kurset møder du andre hundeejere som har det samme problem som dig og du kan derfor føle dig helt tryg.

På kurset lærer du at læse din hunds signaler og give din hund valgmuligheder som gør din hund parat til at håndtere situationerne, praktisk brug af BAT træning og kontrabetingning med din hund i hverdagen, sikkerhed og forebyggelse samt hvordan du og din hund kan møde andre hunde på en sikker og venlig måde i fremtiden.

Se videoen her hvor Grisha Stewart fortæller mere om BAT

Er din hund reaktiv mod mennesker er det IKKE muligt at deltage i selve kurset da din hund ikke kan holdes under stresstærskel (grundet andre kursister), du henvises derfor til private BAT Træningsforløb. For spørgsmål er du velkommen at kontakte mig på 60173717 eller på dogwise(at)dogwise.dk.

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • BAT træning

  max. 6 kursister med hund på holdet
  samt 5 observatører.
  teori er obligatorisk for deltagelse af resten af kurset!
  vacc. samt forsikring skal fremvises.
  der fokuserer på sikkerhed og at din hund holdes under stresstærsklen under hele træningsforløbet

  NYT HOLD 2015! 
  1. lørdag d. 5 september
  kl. 10.00 – 13.00 (fælles teori/praktiske øvelser uden hund)
  Praktisk træning
  2. søndag d. 6 september
  kl. 13.45 – 15.15
  3. lørdag d. 12 september
  kl. 10.00 – 11.30
  4. søndag d. 13 september
  kl. 13.45 – 15.15
  5. lørdag d. 3 oktober
  kl. 10.00 – 11.30
  6. søndag d. 10 oktober
  kl. 10.00-11.30

  (for alle racer og blandinger)

  Pris 1.800 kr.
  Observatør 900 kr.
   

  For tilmelding

  eller ring på 60173717.

  Din tilmelding er først endelig ved din indbetaling. Indbetalingen er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse, fortrydelse, sygdom eller afbud grundet tæve i løbetid. Dog bliver din indbetaling refunderet i tilfælde af at kurset aflyses.

  Kurset indeholder følgende 
  *
   10,5 timers undervisning (3 timers obligatorisk teori/7,5 timers praktisk træning)
  * GRATIS BAT e-bog (værdi 100,-)
  * Klikker
  * Adgang til lukket Facebook gruppe hvor der uploades træningsvideoer m.m samt hvor du kan netværke med andre og få hjælp til din træning i hverdagen. OBS – gælder ikke observatører!

  Vil du vide mere om BAT?
  se Grisha Stewart´s hjemmeside
  http://empoweredanimals.com

 • Praktisk info

  Træningspladsen 
  adresse: Greve Main nr. 23 (ved siden af Dan Automater Struer A/S)

  Træningsudstyr 
  sele til din hund er påkrævet for at gå til træning hos DogWise,
  flexliner, halv og helkvælerhalsbånd er ikke tilladt!

  Din instruktør er   Betina Sabinsky