Hundetræning i Greve

Kunne du tænke dig en glad og klog hund som vil elske at samarbejde med dig?

Hundetræning hos Team DogWise bygger på veldokumenteret fakta omkring læringspsykologi og deres konsekvenser. Hundetræning hos os foregår udelukkende efter shaping principperne (klikkertræning). Dog kan du sagtens bruge andet end en klikker som markør, det er helt op til dig.

Vi tilbyder kvalitetstræning for alle – Vi er nemlig bedst til positiv hundetræning!

Hundetræning er for alle hunde, i alle aldre og for alle racer. Både familiehunden og konkurrencehunden. Vi fokuserer på din hunds grundfærdigheder, man skal jo kunne kravle før man kan gå. Grundfærdighederne stykkes sammen til delmomenter og derefter i kæder som du kan bruge i din hverdag og til konkurrence.

Team DogWise byder på spændende hundetræning for alle hunde og deres ejer, med super engagerede og ALTID glade instruktører.

Hos Team DogWise finder du top professionelle instruktører der står parat til at hjælpe dig med positiv og konstruktiv træning af din hund. Vores hundetræning og vejledning er udelukkende baseret på win-win til dig og din hund..

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Hundetræning

  Vi træner grundfærdigheder. Disse grundfærdigheder udgør din hunds ABC.
  Se med i en af øvelserne – Håndtarget 🙂

  Uanset hvilket ambitionsniveau du har for dig og din hund vil disse grundfærdigheder være det grundlæggende fundament i både hverdagslydighed og i konkurrencelydighed.

  Mød
  instruktørerne
  hos Team DogWise