Hjælp, min hund har ressourceforsvar! 


1-dags Workshop!

d. 24 marts 2018 kl. 10-16 i Greve Borgerhus
Kun 10 pladser!

Udsolgt!

Vogter din hund maden eller sofaen?
Ressource- og zoneforsvar er en af de mest misforstået adfærder i vores tid. Det er samtidigt en adfærd der kan være så ekstrem farlig og få fatale konsekvenser for alle involverede parter at vi er nødt til at forstå den, forebygge den samt at vide hvordan vi håndterer og træner den korrekt.

Vidste du?
At ressource- og zoneforsvar faktisk er en helt normal adfærd.
At ressource- og zoneforsvar er en medfødt adfærd uanset race/blandinger eller alder.
At den øges i styrke når hunden har lært mistillid i situationen.
At børn op til 6 år bliver oftest bidt i forbindelse med ressourceforsvar.
At børn fra 6-18 år oftest bliver bidt i forbindelse med territorieforsvar.
At du kan træne din hund med positive og tillidsopbyggende metoder at igen være tryg med mennesker/hunde i mad- og andre zonesituationer.

En unik Workshop for dig med hund der har ressource- og/eller zoneforsvar!

Workshoppen er for dig, der har en hund, som har ressource- og/eller zoneforsvar mod mennesker eller mod anden hund i hjemmet.

På Workshoppen er der kun plads til 10 deltagere. Dagen består både af teori samt en række opgaver, som gør dig i stand til at selvstændigt kunne tilrettelægge træningen derhjemme med din hund med positive og tillidsskabende metoder der mindsker din hunds ressource/zoneforsvar. Under hele Workshoppen får du min personlige sparring, mine bedste redskaber og trin-for-trin træningsøvelser.

Du får:
– endt dine frustrationer og tilrettelagt korrekt træning
– opgaver hvor du lærer at se og forstå din hunds signaler korrekt
– mine skabeloner, værktøjer og trin-for-trin øvelser for succes i din træning
– min personlige sparring til hvordan du kan lære din hund at mindske ressource/zoneforsvar
– adgang til en lukket Facebook hvor du efter workshoppen kan sparre med de andre samt få min personlige rådgivning

Hvorfor du skal med?
Workshoppen giver dig et boost med positiv motivation og inspiration. Du får sat den rigtige fokus og struktur på din træning, så du når dit mål. Du får konkrete redskaber og hjælp til trinvis planlægning, samt opgaver der styrker din problemløsningsevne. Herudover får du trin-for-trin træningsøvelser og individuel sparring og feedback. Det bedste af det hele er, at din hund faktisk bliver “smittet” af dit engagement, fokus og målsætning. Du og din hund får fornyet energi i et fælles projekt.

Hvor og Hvornår?
Greve borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve
d. 24 marts 2018 kl. 10 – 16 (inkl. frokost og pauser)
Workshoppen er uden hund!

Din investering
Pris 2.500 kroner for 6 timers workshop (inkl. lækker frokost) og efterfølgende lukket FB gruppe, hvor du får min personlige vejledning og kan sparre med andre undervejs i din træning mod dit mål.

Pris 2500 kr.
Early Bird 500 kr. rabat ved tilmelding og betaling senest d. 9  marts.

Frokost og pauser
Der vil være 1 times frokost fra 12.30-13.30, hvor vi spiser på stedet med mad leveret udefra.
Frokosten indgår i din pris og består hovedsageligt af vegetarisk mad. Mail til mig hvis du har særlige ønsker omkring din mad. Der vil være indlagte pauser med frugt, kage, the og kaffe.

Hvordan foregår workshoppen?
Der vil være gennemgang teoretisk omkring den nye forskning i dyrs 7 kernefølelser og hvilken betydning disse har for din hunds velvære, trivsel samt hvilke kernefølelser vi skal kigge på når vi har en hund med ressource/zoneforsvar.  Hvilke faktorer øger og styrker et ressource/zoneforsvar og hvad siger forskningen? Hundens signaler, stress, trigger-stacking. Vi kigger på din og din hunds hverdag, aktivering/stimulering, stress (hormonforøgelse og nedbringelse), mindfulness for hund (og ejere), trin-for-trin øvelser, praktiske opgaver, gruppearbejde, individuel sparring og vejledning samt demo med hund i øvelser.

Ja tak knap

 

Bemærk venligst:
Ved tilmelding er du indforstået med at tilmeldingen er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved udeblivelse, sygdom eller aflysning af andre årsager. Såfremt kurset bliver aflyst bliver dit kursusgebyr refunderet.

————————-

“Hej Betina,
Jeg vil bare sende dig en hilsen og takke mange gange for et fantastisk foredrag i Hundens ressource- og zoneforsvar, jeg har allerede lært rigtig meget om min hund som jeg ikke havde tænkt på og jeg har fået brugbare øvelser med hjem, tusind tak!”
Karoline Nicholaisen

“En super aften med rigtig mange øjenåbnere, TAK!”
Mette Pedersen

“En fantastisk 1-dags Workshop med resssourceforsvar, jeg er SÅ meget igang med den gode træning og min hund ELSKER det, hun er begyndt at logre med halen når vi nærmer os og hun ligger med sit tyggeben 😃
Nina Rasmussen

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Om mig

  Image 6
  Hej jeg hedder Betina Sabinsky

  Jeg elsker dyr, og sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage.
  Min passion er hunde, og jeg brænder for at formidle og øge forståelsen for deres adfærd.

  Hunde bliver ofte misforstået og det giver frustrationer og konflikter i hverdagen. Hvert år bliver 15.000 hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer og mange tusinder skifter hjem eller ender på internat.

  Mit mission er at hjælpe og vejlede dig med hvordan du bedst forebygger problemer, hvordan du takler træningsmæssige udfordringer samt hvordan du bedst håndterer din hunds adfærd når problemerne opstår.

  Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Min træning er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund. Der bliver på intet tidspunkt brugt tvang eller noget der påfører ubehag eller smerte på din hund. Alle udfordringer og problemstillinger løses og trænes på hundens egne præmisser, i hunden eget tempo.

  Jeg kender hunde
  De sidste 17 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tillegnet mig den viden jeg har idag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer bedst. De sidste 5 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.

  Bygger på erfaring
  Jeg nyder at videregive min viden og erfaring, mit speciale er stress, angst, frygt, aggressivitet og resourceforsvar. Jeg har en stor erfaring med problemhunde gennem årene, både på egen krop med mine egne hunde, omplaceringshunde, gadehunde samt en masse fantastiske hundeejere der har valgt at have tillid til mig som deres hundetræner og adfærdsbehandler.

  Vejen til succes
  Problemerne kan være store eller små i hverdagen og ejeren kan være meget i vildrede og have svært ved at finde ud af hvilke metoder der virker samt hvilke råd man bør lytte til. De fleste af mine kunder er meget frustrerede og ked af den adfærd hunden udviser og de har behov for personlig rådgivning og træning.

  Jeg ser din hund, og jeg ser dig. Uanset små eller store frustrationer og problemstillinger ligger det mig på sinde at I lykkes sammen, i et positivt samspil. Jeg ser jer sammen og jeg elsker at følge jeres process på vej til målet.

  GemGemGemGem

  [Læs mere]