Hjælp, min hund har
ressource/zoneforsvar! 

1-dags Workshop!

Kommer snart NY dato!

Vogter din hund maden eller sofaen?
Ressource- og zoneforsvar er en af de mest misforstået adfærd i vores tid. Det er samtidigt en adfærd der kan være så ekstrem farlig og få fatale konsekvenser for alle involverede parter at vi er nødt til at forstå den, forebygge den samt at vide hvordan vi håndterer og træner den korrekt.

Vidste du?
At ressource- og zoneforsvar faktisk er en helt normal adfærd.
At ressource- og zoneforsvar er en medfødt adfærd uanset race/blandinger eller alder.
At den øges i styrke når hunden har lært mistillid i situationen.
At børn op til 6 år bliver oftest bidt i forbindelse med ressourceforsvar.
At børn fra 6-18 år oftest bliver bidt i forbindelse med territorieforsvar.
At du kan træne din hund med positive og tillidsopbyggende metoder at igen være tryg med mennesker/hunde i mad- og andre zonesituationer.

En unik Workshop for dig med hund der har ressource- og/eller zoneforsvar!

Workshoppen er for dig hvis hund udviser ressource- og/eller zoneforsvar mod familiemedlemmer i hjemmet.

På Workshoppen er der kun plads til 10 deltagere. Dagen består både af teori samt en række opgaver, som gør dig i stand til at selvstændigt kunne tilrettelægge træningen derhjemme med din hund med positive og tillidsskabende metoder der mindsker din hunds ressource/zoneforsvar. Under hele Workshoppen får du min personlige sparring, mine bedste redskaber og trin-for-trin træningsøvelser.

Du får:
– endt dine frustrationer og tilrettelagt korrekt træning
– opgaver hvor du lærer at se og forstå din hunds signaler korrekt
– mine skabeloner, værktøjer og trin-for-trin øvelser for succes i din træning
– min personlige sparring til hvordan du kan lære din hund at mindske ressource/zoneforsvar
– adgang til en lukket Facebook hvor du efter workshoppen kan sparre med de andre samt få min personlige rådgivning

Hvorfor du skal med?
Workshoppen giver dig et boost med positiv motivation og inspiration. Du får sat den rigtige fokus og struktur på din træning, så du når dit mål. Du får konkrete redskaber og hjælp til trinvis planlægning, samt opgaver der styrker din problemløsningsevne. Herudover får du trin-for-trin træningsøvelser og individuel sparring og feedback. Det bedste af det hele er, at din hund faktisk bliver “smittet” af dit engagement, fokus og målsætning. Du og din hund får fornyet energi i et fælles projekt.

Hvor og Hvornår?
Greve borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve
d. ?? kl. 10 – 16 (inkl. frokostpause og pauser)
Workshoppen er uden hund!

Din investering
Pris 2.500 kroner for 6 timers workshop (inkl. kaffe/the, frugt/kage) og efterfølgende lukket FB gruppe, hvor du får min personlige vejledning og kan sparre med andre undervejs i din træning mod dit mål.

Pris 2500 kr.

Normalpris: 3200kr. ekskl. kørsel
læs mere her Adfærdskonsultation

Fordele ved Workshoppen:
– Du får 3,5 times mere undervisning men sparer 700 kr.
– Du er sammen med andre i samme situation, der forstår dine frustrationer og arbejder henimod samme mål
– Du får sparring af dine spørgsmål/videoer af mig sammen med de andre fra dit hold i lukket FB gruppe

Frokost og pauser
Der vil være 45 minutters frokost fra 12.30-13.30, hvor du kan nyde din egen medbragte frokost.
Der vil være indlagte pauser med frugt, kage, the og kaffe.

Hvordan foregår workshoppen?
Der vil være gennemgang teoretisk omkring ressourceforsvar, triggere/stressfaktorer, hundens signaler, følelser, myter kontra videnskab samt hvordan vi bruger læringspyskologien i praksis.

Vi laver praktiske trin-for-trin øvelser, gruppearbejde, træningsplan samt min individuelle sparring undervejs.

Ja tak knap

Bemærk venligst:
Ved tilmelding er du indforstået med at tilmeldingen er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved udeblivelse, sygdom eller aflysning af andre årsager. Såfremt kurset bliver aflyst bliver dit kursusgebyr refunderet.

Udtalelser:

“Hej Betina,
Jeg vil bare sende dig en hilsen og takke mange gange for et fantastisk foredrag i Hundens ressource- og zoneforsvar, jeg har allerede lært rigtig meget om min hund som jeg ikke havde tænkt på og jeg har fået brugbare øvelser med hjem, tusind tak!”
Karoline Nicholaisen

“En super aften med rigtig mange øjenåbnere, TAK!”
Mette Pedersen

“En fantastisk 1-dags Workshop med ressourceforsvar, jeg er SÅ meget i gang med den gode træning og min hund ELSKER det, hun er begyndt at logre med halen når vi nærmer os og hun ligger med sit tyggeben 😃
Nina Rasmussen

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

 • Tilmeld nyhedsbrev

  Få en sjov træningsøvelse i ultimativ kontakt med din hund i velkomstgave!
 • Om mig

  Image 6
  Hej jeg hedder Betina Sabinsky

  Jeg elsker dyr, og sådan har det været lige så længe jeg kan huske tilbage.
  Min passion er hunde, og jeg brænder for at formidle og øge forståelsen for deres adfærd.

  Hunde bliver ofte misforstået og det giver frustrationer og konflikter i hverdagen. Hvert år bliver 15.000 hunde aflivet på grund af adfærdsproblemer og mange tusinder skifter hjem eller ender på internat.

  Mit mission er at hjælpe og vejlede dig med hvordan du bedst forebygger problemer, hvordan du takler træningsmæssige udfordringer samt hvordan du bedst håndterer din hunds adfærd når problemerne opstår.

  Jeg er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Min rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder. Min træning er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund. Der bliver på intet tidspunkt brugt tvang eller noget der påfører ubehag eller smerte på din hund. Alle udfordringer og problemstillinger løses og trænes på hundens egne præmisser, i hunden eget tempo.

  Jeg kender hunde
  De sidste 17 år har jeg brugt min passion til at uddanne mig løbende og tillegnet mig den viden jeg har idag. Der forskes rigtig meget i øjeblikket omkring hunde, hvordan de tænker, hvordan de føler og hvordan de lærer bedst. De sidste 10 år er der desuden sket en revolution indenfor træning af dyr og især hunde. Derfor er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden og forskning for at sikre mig at du får den bedste rådgivning og træning.

  Bygger på erfaring
  Jeg nyder at videregive min viden og erfaring, mit speciale er stress, angst, frygt, aggressivitet og resourceforsvar. Jeg har en stor erfaring med problemhunde gennem årene, både på egen krop med mine egne hunde, omplaceringshunde, gadehunde samt en masse fantastiske hundeejere der har valgt at have tillid til mig som deres hundetræner og adfærdsbehandler.

  Vejen til succes
  Problemerne kan være store eller små i hverdagen og ejeren kan være meget i vildrede og have svært ved at finde ud af hvilke metoder der virker samt hvilke råd man bør lytte til. De fleste af mine kunder er meget frustrerede og ked af den adfærd hunden udviser og de har behov for personlig rådgivning og træning.

  Jeg ser din hund, og jeg ser dig. Uanset små eller store frustrationer og problemstillinger ligger det mig på sinde at I lykkes sammen, i et positivt samspil. Jeg ser jer sammen og jeg elsker at følge jeres process på vej til målet.

  GemGemGemGem

  [Læs mere]